Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Szkoda, ze prywatnie sie nie da zrobic.
- ale pisala, ze mloda niechce wlasnie smoczka nawet :) (albo ty jej juz nie dajesz ?
Szczerze powiedziawszy nie jestem zachwycona tym pomyslem i chcialam zapytac czy u ktoregos dziecka tez byly takie zalecenia..
--
Wczoraj znowu zaczął je mocno trzeć a dzisiaj przy tym płacze, jakby ewidentnie go to bolało albo coś uwierało. Nie ma bardzo zaczerwionego i żadnej wydzieliny ani spuchniętego (bardziej zaczerwienienie pojawia się po tarciu)
po jakim czasie od podania paracetamolu powinna spaść temperatura?
Adas ma zeza, stad zalecenie ciczenia miesnia chorego oka, czy po porstu niedowidzi/nadwzrocznosc?
zięki dziewczyny. Po godz od podania temp spadła o 1 st, a po kolejnej godz zaczyna znów rosnąć.
moj maly juz 3 razy mial jednodniowa goraczke bez innych objawow typu katar czy kaszel... po poludniu go wziela, na nastepny dzien stan podgoraczkowy a na wieczor juz nic ;) są trzydniówki to teraz jednodniówki??
Julia dostała wczoraj gorączki, tak koło 12 i od razu poszybowała do 39, dałam jej nurofen, spadła i potem jeszcze rosła więc parę razy ten nurofen dostała, a dziś wstało zdrowe dziecko bez gorączki delikatna wysypka na brzuszku i klatce, rano wczoraj miała delikatny katar ale to taki ledwo ledwo a wieczorem już nie i żadnych innych objawów
coś mi się kojarzy, że jak bylam w ciąży z Jasiem to też miala jednodniowa gorączke
słyszałyście o czymś takim?