Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ostatnio i ja mam takowych pelno
obserwuj cytrynka po prostu. Kuba kiedys szarpal sie z kolega, ciagneli skakanke kazdy ww swoja strone. Jak pieprznal glowa w taka zeliwna framuge to mu czolo w oczach roslo
bylam pewna, ze sie skonczy szpitalem, ale "wylizal sie". Kiedys gdzies czytalam, ze jakby doroy tak na glowe zlecial to moglo by to sie zle skonczyc, ale dzieci sa mocno elastyczne plus "krotsze", inaczej sie ukladaja. Bedzie dobrze! Nie pierwszy i nie ostatni taki upadek
mial 4 miesiace, a Oliwerek spadl mi w zeszlym tygodniu w srodku nicy z lozka bo spimy razem, zadnemu nic sie nie stalo. Bedzie dobrze Cytrynko.

Fran, u nas zwykła morfologia, plus witamina D, bo chłopcy stale mokrzy (ale mają w normie).

Do tego stopnia, że przedszkolanki mówią, że jej się buzia nie zamyka 
Kasia MW a zobacz niby mówią, ze drugie dzieci dużo szybciej zaczynają gadać bo się od starszych uczą. Ehe z tym, że nie na pewno
A ostatnio na grillu u znajomych nas na łopatki rozłożył kiedy w sytuacji zagrożenia (był napastowany przez dwuletnią Lilianke) zawołał żałośnie "niania niania" a Ninka podbiegla i go przed namolną Lilką obroniła
Trwało to jakiś czas i minęło bezpowrotnie. Nie było związane z żadnymi chorobami czy stresującymi wydarzeniami. Ot po prostu, taki etap się nam trafił. Trzeba przeczekać