Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Do dziś się śmieję, że tyle w życiu się nie naprałam i nie naprasowałam co przez tamte 2 tygodnie.
My z Hubertem mieliśmy bardziej bo z nami spała...
Tak, zdecydowanie było lepiej niż po crotamitonie.
Ale że co? Codziennie zmiana pościeli i ręczników?!? I prasowanie całej odzieży łącznie ze skarpetami? Codzienna dezynfekcja łazienki?
Frycek śpi ze mną. Ja na razie niczego u siebie nie zauważyłam.
Napisz co robiłaś dokładnie - ile razy smarowanie maścią, przecieranie octem, w jakiej kolejności itp.
bo to nie wychdzi od razy. chyba tydzień przynajmniej nim przejdzie
Ja nie mam na tyle kompletów pościeli, żeby codziennie zmieniać - bo gdzie mi to teraz będzie schło z dnia na dzień
Kupiłam ocet jabłkowy z Rossmanna, a w aptece Clotrimazolum
Mój Wojtek np. teoretycznie słyszał dobrze, ale nie mówił. I wyszedł powiększony migdałek i niedosłuch jednego ucha. A wszyscy mówili, że "chłopcy tak mają" z mową późniejszą. Chorował mniej niż Wiktor. A każda infekcja powoduje powiększenie migdała, więc cos może być na rzeczy.
Pokazalam kolezance skierowania, a ona do mnie, to co stwierdziala u niego jakies zaburzenia rozwojowe, ze tyle skierowan? Sama z dzieciakami chodzi po lekarzach, bo co chwile cos im tam wychodzi.
Wczoraj też zgłosiłam w tym moim Polmedzie rejestrację do dermatologa. Milczą... Zaklepałam więc dziś kolejną wizytę prywatną u innego dermatologa (120 zł), bo mąż mi pisał, że Fryc kropki ma już pod kolanami
W przedszkolu nic nie wiedzą - nic im żaden rodzic nie zgłaszał
Boże, Polmed to dramat.
Buty były ode mnie, po Pawełku, który w nich chodził niedużo
Buty były ode mnie, po Pawełku, który w nich chodził niedużo (sam wygląd butów o tym świadczy).
Obe - nie wiem czemu z nią konsultuje wszystko xD.
No mój nie mówi nic, jedynie mamamama, bababa, i tyle. Jak coś chce to pokazuje dłonią i krzyczy yh, yh.
Z małą motoryką, to tak średnio u niego, żeby nie rzec że zle
obe: Boże, Polmed to dramat.
No ja jestem zazwyczaj zadowolona (już parę lat korzystamy). Ale czasami zdarzają im się wpadki i wtedy jestem wkurzona.
Nie no myślałam, że to buty z netu. W sensie od nieznanej osoby ;) Wycofuję się z butów :)
Dla mnie to dramat, bo u mnie w mieście nie ma placówki Polmedu i korzystamy z podwykonawców. Ale to Polmed mi wybiera specjalistów i to jest dramat, bo ma umowy z jakimiś konowałami.
Jakie ćwiczenia proponujesz?
że skórę ma łuszczącą, atopową
Udo Wiktora, jak trzy Frycka...