Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
że ta choroba bostońska to hand, foot and mouth disease
Spotkała się któraś z czymś takim?
tak. ja to przerabialam z Mloda. niestety ten regres jest nturany i musimy go przezyc.
ja, jak przystalo na matke wyrodna, strasznie sie wsciekam jak sie Mloda zsika w majty. bo mnie wziela i rozpuscila pieknym odpieluchowaniem sikowo/kupowym na poczatku roku, a teraz od lata sie nie mozemy pozbierac....
takze Sliwson zycze cierpliwosci
no i pewnego dnia wplywa anonimowy donos od osoby, ktora pisze ze jej znajoma powiedziala, ze tamtej znajoma powiedziala o.......
no prosze Cie ale ja bym sie taka sprawa nie zajela
ale nie widzialam, nie wiem wiec nie robie afery
moze to zle ale no tak mam
Jak widać wszystko zależy od ludzi tam pracujących...
dziewczyny czy to jest mozliwe ze moje dziecko jest na tyle swiadome zeby wymuszac cos rzucajac sie na podloge?
ze UWAGA ugryzla 3 dzieci! o zabawki poszlo. romowa byla
ooo. a ja sie w swieciu kursuje :) nawet bede w ten weekend
dziewczyny czy to jest mozliwe ze moje dziecko jest na tyle swiadome zeby wymuszac cos rzucajac sie na podloge?
oglądałyście UWAGĘ na TVN ?
no przedszkole sie zaczelo. po 2 tygodniach choroby. a tak poza tym to nie. no chyba, ze moj stres z powodu problemow ze znalezieniem pracy...
no o żlobku było łącznie z filmikami powiązanych maluszków rzucających się z krzykiem w łózeczkach
Dziewczyny, przepraszam ze wtracam sie w temat, ale moze przenioslybyscie dyskusje o tym zlobku na "co wam w sercach gra". Ja jestem z tych wrazliwych i jak pomysle, ze od stycznia daje moje wtedy 6-miesieczne dziecko, to czuje sie co najmniej lekko dziwnie i wyrodnie..
; a te pecherze Ta wysypka jest poprzedzona katarem i kaszlem. No i te pecherzyki na rekach i pojawiaja sie nowe. ja najwyzej pojade jutro jeszcze raz.