Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ale jeżeli kiedykolwiek będę miała syna to będzie Dominik
, więc 3mam kciuki za to aby w Waszym zyciu pojawil się Wasz mały Dominik. 
[/url
Oststnim imieniem jakie wypowiedzial moj przyszly maz to byl Emil ...no jestem ciekawa jak to bedzie - plci dziecka zdecydowalismy ,ze nie poznamy az do porodu
A wiec na porodowce bedzie napieta atmosferka hahaha :D ja wole dziewuche,On zas chlopczyka ( w sumie juz 3 baby ma w domu ) :P

]
Czy w Waszym otoczeniu jest osoba (niekoniecznie dziecko), która ma na imię Natasza?

Jest taka fajna bajeczka Brzechwy o dziewczynce, co nie myła ząbków i wołali na nią Natka-szczerbatka:)
gdyż albowiem imię to kojarzy mu się li i jedynie z Nataszą Urbańską, której on zdzierżyć nie może
(nie chodzi mi tu o moje imię bo akurat je lubię tylko o te zdrobnienia, że jednak można trochę z nimi przesadzać np. mam kuzynkę Kamilę. Jej mama zmieniała jej imię na wszystkie możliwe sposoby (a przecież to fajne, normalne imię) i tak o to moja kuzynka była Kamiliada, Kamuszka, Kameszka, Kamelda, Kamelka.....o zgrozo...dobrze, że nie Kamel bo by już chyba została dla mnie wielbłądem ;) albo Tomkiem :D
Moje imię (Aneta) i mojego m. (Dominik) się nie zdrabniają i bardzo to sobie cenimy, bo czasem jak ludzie się przedstawiają, to sami nie wiedzą jak- w pełnym brzmieniu imię brzmi za poważnie, a w zdrobnieniu zupełnie niepoważnie
Jak prowadziłam szkolenie i miałam na nim Franciszka (ok 30 lat), to nie wiedziałam jak do niego mówić (mamy w firmie taki zwyczaj, że wszyscy do wszystkich po imieniu), więc starałam się bezosobowo 
ale imię było wybrane z zupełnie innych względów niż brzmienie
Moje imię (Aneta) i mojego m. (Dominik) się nie zdrabniają