Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
co oczywiście rozumiem. Szkoda, że nie znałam tego imienia wcześniej :-D
Magda, fajne :) Mi się z Liviowym Mikim kojarzy :))))
P.S. Jak się tu wkleja fotki... ?
Wklejasz tak, ze kopiujesz adres obrazka z danej strony (jak nie jest na stronie, sto musisz wkleić pod wykres i stamtąd skopiować adres), a następnie jak piszesz tu post to klikasz "adres obrazka" i klejasz tam skopiowany link.
Zatem imię, wdzięczne, nie dziwaczne, niezbyt często spotykane

No proszę Was nie czaje tych rodziców: Tomek Sromek hahahhaha

Pasuje mi zarówno dla małej dziewczynki jak i dorosłej kobiety, a to w imionach sobie najbardziej cenię. 
A naszego Huga też nie ma, hej hopsa !

Upoważnialam kiedyś kierowcę, który nazywa się: Tomasz Sromek. No proszę Was nie czaje tych rodziców: Tomek Sromek hahahhaha
Jeżeli rodzeństwo Mikołaja ma imię/imiona na podobnym poziomie nadawalności, to jest to całkiem OK i pasuje.
)

Hehe, mnie to zawsze śmieszą te "dopasowywania" imion dla rodzeństwa. Czy oni bedą występować w duecie?No ja rozumiem, ze jak ktoś ma Dzesike i Tadeusza, to jakoś dziwnie.
Nie spotykam się np. z przypadkami typu trójka dzieci: Nicoletta, Filip i Józefina, albo Antoni, Eryk i Kevin.
Hope, faktycznie. Pora zmienić szkła

]
u Chylińskiej ta Estera do Ryszarda z Krystyny jak pięść do oka
Nie chciałam nigdy żeby na dźwięk imienia mojej pociechy odwracało się kilkanaście głów albo żeby w szkole musiano je wołać po nazwisku. Żeby odróżnić od reszty.
b] musi pasować do nazwiska [ o ile to możliwe w naszym przypadku]

Oooo, Magda Różczka Wandę maakurat jestem na etapie oglądania czasu honoru i tam gra właśnie Wandę

Marion bardzo ciekawe to co piszesz o imionach
Eryk i Olaf - ja na forum rzadko ich imion używam :) Tacy wikingowie mali ;)
Szkoda tylko, że to czy imię popularne będzie nie można wiedzieć od razu, przy nadawaniu, a dopiero po jakimś czasie :P
Brawo! IDEALNIE dopasowane!!! (pochodzenie skandynawskie)
Bo co kalendarz to ma swoje wersje i potem się okazuje, że 15 razy w roku jest Aleksandry jak to wszystko zebrać do kupy? Czasem też przy opisach imion są podane daty imienin ale też się różnią.. 
To jest też fajna stronka "bank imion"
No to tu widzę, ze jednak popularność imienia Adam spada, a jednak wśród znajomych się sporo pojawiło :P
Dziewczyny a gdzie można znaleźć jakiś "prawdziwy" kalendarz z imieninami....o ile coś takiego jest?? Bo co kalendarz to ma swoje wersje i potem się okazuje, że 15 razy w roku jest Aleksandry jak to wszystko zebrać do kupy?

bliźniaczki Pola i Sara
bliźniaczki Laurę i Luizę
;

ze jednak popularność imienia Adam spada
Pola i Sara