Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Magda, fajne :) Mi się z Liviowym Mikim kojarzy :))))
P.S. Jak się tu wkleja fotki... ?
Wklejasz tak, ze kopiujesz adres obrazka z danej strony (jak nie jest na stronie, sto musisz wkleić pod wykres i stamtąd skopiować adres), a następnie jak piszesz tu post to klikasz "adres obrazka" i klejasz tam skopiowany link.
Zatem imię, wdzięczne, nie dziwaczne, niezbyt często spotykane
No proszę Was nie czaje tych rodziców: Tomek Sromek hahahhaha
A naszego Huga też nie ma, hej hopsa !
Upoważnialam kiedyś kierowcę, który nazywa się: Tomasz Sromek. No proszę Was nie czaje tych rodziców: Tomek Sromek hahahhaha
Jeżeli rodzeństwo Mikołaja ma imię/imiona na podobnym poziomie nadawalności, to jest to całkiem OK i pasuje.
Hehe, mnie to zawsze śmieszą te "dopasowywania" imion dla rodzeństwa. Czy oni bedą występować w duecie?No ja rozumiem, ze jak ktoś ma Dzesike i Tadeusza, to jakoś dziwnie.
Nie spotykam się np. z przypadkami typu trójka dzieci: Nicoletta, Filip i Józefina, albo Antoni, Eryk i Kevin.
Hope, faktycznie. Pora zmienić szkła
u Chylińskiej ta Estera do Ryszarda z Krystyny jak pięść do oka
Nie chciałam nigdy żeby na dźwięk imienia mojej pociechy odwracało się kilkanaście głów albo żeby w szkole musiano je wołać po nazwisku. Żeby odróżnić od reszty.
b] musi pasować do nazwiska [ o ile to możliwe w naszym przypadku ]
Oooo, Magda Różczka Wandę ma akurat jestem na etapie oglądania czasu honoru i tam gra właśnie Wandę
Marion bardzo ciekawe to co piszesz o imionach
Eryk i Olaf - ja na forum rzadko ich imion używam :) Tacy wikingowie mali ;)
Szkoda tylko, że to czy imię popularne będzie nie można wiedzieć od razu, przy nadawaniu, a dopiero po jakimś czasie :P
Brawo! IDEALNIE dopasowane!!! (pochodzenie skandynawskie)
To jest też fajna stronka "bank imion"
No to tu widzę, ze jednak popularność imienia Adam spada, a jednak wśród znajomych się sporo pojawiło :P
Dziewczyny a gdzie można znaleźć jakiś "prawdziwy" kalendarz z imieninami....o ile coś takiego jest?? Bo co kalendarz to ma swoje wersje i potem się okazuje, że 15 razy w roku jest Aleksandry jak to wszystko zebrać do kupy?
bliźniaczki Pola i Sara
bliźniaczki Laurę i Luizę
ze jednak popularność imienia Adam spada
Pola i Sara