Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Paulinka w sumie ładnie , pomyślimy. Ale Filip odpada. Michał też mi się nie podoba.
Środa - Leonia :)
My od przyszłej środy będziemy intensywnie myśleć na imieniem,a ile poznamy płeć ;) Na razie nie mamy żadnego imienia dla dziewczynki, czarna dziura w tej kwestii.
i brakuje nam pośrodku literki "L"
Ej no ale bez przesady żeby imiona dzieci miały jeszcze do imion rodziców pasować...cóże to za bezedura ?
A Marceli to inne imię czy to Marcel ?
cytrynka- a może Nina i Nikodem? ewentualnie Nora, Nataniel. No chyba że coś zupełnie z innej bańki, hmm... Kornelia i Kajetan. Albo Aleksander i Emilia...
Te "lia" dla dziewczynki na koniec mi super pasuje do Natalii...
A wg mnie zestawienie NATALIA & NATANIEL to chyba średnio.
Ja mam koleżankę Martę, ma syna Marcelego, męża Michała i córkę Michalinę A mój wujek Sylwester ma córkę Sylwię
wybierają tak podobne do siebie.
jak dla mnie Marta Michał i Marceli poza pierwszą literą są całkiem niepodobne
To by wyjaśniało, dlaczego w moim roczniku co druga to Kasia
jak dla mnie Marta Michał i Marceli poza pierwszą literą są całkiem niepodobne. Miśka za to, owszem, idealnie po tatusiu.
Katarzyna tez na drugim miejscu ja rocznik 85 i też nie odczułam nawału imienniczek..
Córka mojego męża (rocznik 2001) w przedszkolu miała 5 Julek w grupie, w podstawówce 4, a teraz w gimnazjum w klasie ma 5.Sama mówi, ze to wkurzające jest, że każda ma jakąś inna formę wymyśloną, żeby jakoś je odróżnić, a nauczyciele nazwiskami do nich walą.
A moje imię za to chyba ma aurę zawodową- zawsze byłam jedna Aśka, a tu na studiach, w pierwszej grupie ćwiczeniowej- 4 Aśki na30 osób. Teraz w firmie też jest nas 4, na troszkę ponad 40 osób. Trzy siedzą obok siebie, to jak ktoś z daleka Asię woła, to odkrzykujemy: po nazwisku proszę! :)