Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
a od dawna ma taki brak energii?
winni, ja bym jeszcze tarczyce dorzucila.
a robisz prywatnie czy na skierowanie od pediatry?
.DAWIDEK tez ma taka skaczaca temp. LEKARZE mówią, że to wynik niedojrzalej termitegulacji.
--
Miki jakieś 6 godzin po zabiegu (jadł makaron z pesto)
Jeśli wycięty jest tylko migdałek gardłowy
Ale Miki miał dość rozległą operację - wycięty trzeci, przycięte boczne, nacinana błona bębenkowa i dreny w uszach. I praktycznie od razu jadł normalnie, tyle, ze delikatniejsze rzeczy, tak jak pisałam.
Apetyt też mu magicznie wzrósł W dwa miesiące utył mi wtedy dwa kilogramy (z ości na kości, ale zawsze) Nadal wygląda jak szparag, no ale taki typ.
Czyli co szpital to obyczaj...
czy te dreny wyciągają w uśpieniu???
Apetyt też mu magicznie wzrósł
mysle ze to kwestia sposobu w jaki jest robiony zabieg, niestety w szpitalach panstwowych dalej leca skalpelem a w przypadku naszym czy Livki to prywatna klinika i ciecie laserowe
dreny wypadaja same; sa tak male ze czesto nawet nie wiadomo kiedy to sie stalo
Młoda zaczęła chrząkać przy i po jedzeniu, jakby jej coś w gardle przeszkadzało, jedzenie gdzieś tkwiło. i tak sobie myślę czy to przypadkiem nie przez te migdały???
ale jeśli tak to co teraz? jak się do tego zabrać? u mnie raczej nikt mnie nie pokieruje, ale wiem, że jak będzie trzeba to skierowanie rodzinny da.
w zasadzie nie wpływają na jej zdrowie. nie mamy nawracających zapaleń uszu, częstych chorób
jak dziecko nie ma nawracajacychinfekcji gardla czy uszu to sie migdalow raczej nie wycina.
jak dziecko nie ma nawracajacychinfekcji gardla czy uszu to sie migdalow raczej nie wycina.
migdalow raczej nie wycina
Miki też niby nie chorował - tylko ciągle był zatkany, chrapał jak drwal, miał bezdechy, dusił się przy jedzeniu, nie miał na nic siły