Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
;
ale ta pani w szkole!
nie boisz się, że po ITN będzie jeszcze trudniej z podjęciem decyzji w przyszłości co do szkoły etc?
Boję się też, że będzie traktowany przez nauczycieli jako upierdliwe, męczące dziecko, bo on cholernie dużo pyta...
tylko po konsultacjach z psychologami.
Jaca, a jesteście po wstępnym teście gotowości szkolnej?
oglądałam jej kartę, z takimi tabelami.
czy to prawda, że dzieci z końca roku (od września do grudnia) 2010 muszą mieć specjalny papier, że nadają się do szkoły? No bo, było nie było, będą pięciolatkami...
;
scooby jest od 7 lat o ile sie nie myle, my tez nie ogladamy jeszcze.
bez niego nie ma weekendu
i takie i nie okazywanie uczuć :) pomaga przy niej, sama sie nią "opiekuje"... Ale.... Tak bardzo brakuje jej mamy na wyłącznosć, ze sobie bidulka z tym nie radzi :(((( wczoraj niemal na sile tatus ja zdejmował ze mnie - wczepiona, zapłakana, wołająca "mamusiuniu nie zostawiaj mnie, mamusiuniu przytul " itp.... - bo Gabi juz straaaaasznie była głodna i płakała przeokrutnie :((( serce mi pęka w takich chwilach bo jest mi cieżko, a takich chwil jest dziennie kilkanaście - teraz pogorszyło sprawę to, Ze Martynia była chora i w domu siedziała a nie do przedszkola i całe dnie "walczyła" o mnie.... Tak na codzień to przedszkole, a jak wraca to z 1,5 h i Gabi idzie spać i mogę ja odłożyć , a wtedy czas w 100% poświęcam Martynce, która ze mnie nie schodzi.

To jest minus malej roznicy wieku :(

no ale jak już mała wyje tak, że aż się trzęsie z głodu i nic ani nikt nie moze tego ukoic oprócz cycusia, a starsze dziecko kategorycznie odmawia "współpracy" na wspólne przytulanki i inne takie - to niestety :(

. Co można na chrypkę dla ponad 3-latka? Domyślam się, że to po katarze spływającym do gardła (bo mała dalej nie potrafi smarkać), bo je normalnie, nie narzeka na ból gardła, pozwoliła sobie zajrzeć do gardła, to widzę lekko czerwone, nie ma zmian anginowych.
[/url