Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
- hehe, przepraszam, ale sobie wyobrazilam ;) Kacper wpada w złość jak próbuję podać Bartkowi coś do jedzenia, krzyczy wtedy, że nie wolno, że on może tylko mleczko.
rodzice przyjezdni, nowi w mieście, babcie i dziadkowie na wsi i do nich się jeździło na święta i na wakacje
Któż się z mamą bawił? Przypominacie sobie takie cuda??
Rany, a ja myślałam, że tylko ja nie przepadam za zabawami z dzieckiem :)))) Trochę się tego wstydziłam.
cestmoi89: Ale można było biegać z sąsiadami do woli. U nich się jadło obiady, a potem zapraszało całą gromadę na jutro do nas. Któż się z mamą bawił? Przypominacie sobie takie cuda??
No, ale nie w wieku trzech lat, no nie? A tu raczej o takich dzieciakach mowa.
jest tu w ogole ktos kto lubi bawic sie z dziecmi?;-P
est tu w ogole ktos kto lubi bawic sie z dziecmi?;-P
Moja córa ma 3 latka i mamy takie relacje z sąsiadami, że dzieci bawią się razem, jedzą często razem, jak coś kupuję (typu jogurty, owoce, soczki), to muszę wliczyć dzieci sąsiada, ale też Gosia czasami tam się stołuje. Cieszę się bardzo, że tak jest, bo dzieci powinny bawić się z dziećmi, niestety nie zawsze jest taka możliwość.
Ale można było biegać z sąsiadami do woli. U nich się jadło obiady, a potem zapraszało całą gromadę na jutro do nas.
Ale mi chodzi o to, że przecież w wieku trzech lat, to raczej nikt sam nie biegał po sąsiadach, tylko z kimś dorosłym.
ja w weekend stałam przed Lego Friends
Moje pytanie czy któras z was spotkała się z tym lekiem?
Jaki jest sens podawania go skoro mały nie ma stwierdzonej żadnej padaczki...
No właśnie na wyciszenie ;)
Postanowiłam najpierw spróbować terapii
a jaką terapie mieliście? w jakimś ośrodku pedagogicznym?
To nie gluchota tylko glupawka się nazywa fachowo ;)