Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Katka a może jednak jej się coś niefajnego śni, tylko rano po prostu tego nie pamięta?
Nie wszystkie sny się zapamiętuje raczej.
sikanie pod siebie
na katar lejacy sie
ale najlepsze sa spacery na świeżym powietrzu jesli pogoda pozwala i gorączki nie ma, ostatnio tak się w śniegu wytarzała, że glut wyszedł i się jakby skończył :)
BUNT 4latka coraz bardziej sie daje o sobie poznac
Niestety specjalietów mamy późno
nic prywatnie nie dasz rady wcześniej?... współczuję...
boże jak ona mi się pochorowała... oczy jej zaczęły ropieć strasznie!! buzia spuchła!! dostała katar i kaszel oraz gorączkę... ja pie******!!!!
w ładnej kosmetyczce z Myszką Mickey...
oczy jej zaczęły ropieć strasznie!! buzia spuchła!! dostała katar i kaszel oraz gorączkę... ja pie****
Mój syn nie raz mi z mojej kosmetyczki cos wykradnie i pomaluje i nigdy żadnej tego typu reakcji....
Martynka też ma te kosmetyki i maluje się nimi z upodobaniem od roku conajmniej
Else,jesli moge Ci polecic,to z calego serca polecam stawianie baniek+kuracja propolisem i sokiem z czarnego bzu. Jesli bedziesz zainteresowana to napisze Ci co i jak
a ta świątkiewicz ci nic nie przyspieszy?
- no cos w tym jest.. Ja w sumie zawsze ukladna i posluszna, dosc grzeczna i robie jako zwykly robol a moja siostra w okresie nastoletnim tak dala w kosc rodzicom ze porazka, do tej pory ciezki charakter no ale w tej samej firmie co ja jest na kierowniczym stanowisku z lepszymi zarobkami hi hi bede miala miliardera