Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

], połowę kromki z białym serkiem i resztę jajecznicy po dziecku [tak może z 2/3 jajka]

mój akurat jest nieajdek, 2 razy dziennie dostaje i tylko suche.. mokrego do pyska nie wejdzie.. obiadowe mięso też lubi, nieistotne czy surowe czy smażone.. jeden warunek - jakościowo dobre musi być 
Jak pojawiam się w kuchni, to już się kręci między nogami i miauczy. Zjadłby dosłownie wszystko od surowej marchewki po gotowane ziemniaki.

ja tam miauczę i dodaję, że głodny nie jest i żeby przestał dziad oszukiwać
ja jestem zmuszona do karmienia dietą - 50 pln/kg

Teo, koty piją niewiele wody, jak za dużo to znaczy, ze trzeba do weta, bo coś nie teges.

ale on wody w ogóle , nic
stała miseczka dwa dni i ani kropli nie ubyło a mleko pije skubaniec
postaw wodę w innym miejscu niż miski z jedzeniem - działa.taaa moja nie napije się z miski przy żarciu... ale w łazience ma pojemnik z wodą -> musi on stać na wannie w 1miejscu bo jak postawisz w innym to nie tknie nawet

co kot to zwyczaj..Miszka wypija często po pół miski..do tego jak stoi kubek z czymś na stole to łapę macza i oblizuje..aż do znudzenia..na dodatek ma zawsze konewkę.. korzysta najczęściej. też łapą... nooo i wylizywanie wody z prysznica
] i dożyła 13 lat

tak sobie mysle ze na forum koci watek moglby powstac

bo jak mówisz że kot na ciebie nakrzyczał czy chodził sfochany albo powiedział ci że... to niekotowcy niekoniecznie rozumieją a przytakują myśląc chyba że to metafora ;)
.
. Albo taki typ nienażarty, albo wygłodzony, bo pisałaś że czuć kości i biednak błąkał się kilka tygodni, więc na jedzenie się rzuca (za jakiś czas powinnien się uspokoić, jak pewniej się poczuje), albo też w tych karmach typu biedronka jest bardzo mało mięska (albo wcale) głównie to wypełniacze, którymi kot się nie naje. Kiedyś czytałam, że karmienie dobrą karmą wcale nie wychodzi drożej, bo kot zjada jej mniej (zawiera więcej białka pochodzenia zwierzęcego).
[/url

albo też w tych karmach typu biedronka jest bardzo mało mięska (albo wcale) głównie to wypełniacze, którymi kot się nie naje

albo też w tych karmach typu biedronka jest bardzo mało mięska (albo wcale) głównie to wypełniacze, którymi kot się nie naje. Kiedyś czytałam, że karmienie dobrą karmą wcale nie wychodzi drożej, bo kot zjada jej mniej (zawiera więcej białka pochodzenia zwierzęcego).

teraz korzystam z silikonu.. nie czuć nic. nie wynosi na łapach, nie wygarnia

używamy najtańszego Benka - takiego pomarańczowego, jest baaaardzo fajny, zbryla się ładnie