Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Jak pojawiam się w kuchni, to już się kręci między nogami i miauczy. Zjadłby dosłownie wszystko od surowej marchewki po gotowane ziemniaki.
ja jestem zmuszona do karmienia dietą - 50 pln/kg
Teo, koty piją niewiele wody, jak za dużo to znaczy, ze trzeba do weta, bo coś nie teges.
ale on wody w ogóle , nic
stała miseczka dwa dni i ani kropli nie ubyło a mleko pije skubaniec
taaa moja nie napije się z miski przy żarciu... ale w łazience ma pojemnik z wodą -> musi on stać na wannie w 1miejscu bo jak postawisz w innym to nie tknie nawet postaw wodę w innym miejscu niż miski z jedzeniem - działa.
co kot to zwyczaj..Miszka wypija często po pół miski..do tego jak stoi kubek z czymś na stole to łapę macza i oblizuje..aż do znudzenia..na dodatek ma zawsze konewkę.. korzysta najczęściej. też łapą... nooo i wylizywanie wody z prysznica
tak sobie mysle ze na forum koci watek moglby powstac
bo jak mówisz że kot na ciebie nakrzyczał czy chodził sfochany albo powiedział ci że... to niekotowcy niekoniecznie rozumieją a przytakują myśląc chyba że to metafora ;)
albo też w tych karmach typu biedronka jest bardzo mało mięska (albo wcale) głównie to wypełniacze, którymi kot się nie naje
albo też w tych karmach typu biedronka jest bardzo mało mięska (albo wcale) głównie to wypełniacze, którymi kot się nie naje. Kiedyś czytałam, że karmienie dobrą karmą wcale nie wychodzi drożej, bo kot zjada jej mniej (zawiera więcej białka pochodzenia zwierzęcego).
teraz korzystam z silikonu.. nie czuć nic. nie wynosi na łapach, nie wygarnia
używamy najtańszego Benka - takiego pomarańczowego, jest baaaardzo fajny, zbryla się ładnie