Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

).
Eveke - oni do operacji sciagaja skarpetki :)
aaa i lekarz u którego byłam w szpitalu przed porodem zachęcał do rodzenia naturalnego, mówił że problemy z kręgosłupem nie są żadnym przeciwwskazaniem, ale wiecie jak to jest co lekarz to inna opinia
eveke-a czemu nie wiadomo co u Ciebie ze znieczuleniem?
potem miałam straszną trzęsawkę

] a spionizowali mnie dopiero rano ok 8

, ale na prysznic się nie zdecydowałam i poczekałam do rana. Z każdym dniem było coraz lepiej. Dla mnie fajne było to, że bardzo szybko, jak tylko mnie pozszywali, dostałam małą na cycusia i tak pod czujnym okiem taty sobie leżała cały dzień ze mną. Też przez tydzień brałam zastrzyki przeciwzakrzepowe, w szpitalu, a potem w domu sama sobie w brzuch robiłam.
[/urli nie zdziw się jeśli dopadnie Cię tzw KRYZYS TRZECIEJ DOBY
ja nie byłam na to przygotowana [bo nikt mi nie mówił] i kiedy po drugim dniu kiedy już chodziłam i było ok przyszedł dzień trzeci a ja nie mogłam się ruszać i wyłam z bólu to mi położna powiedziała, że niektóre babeczki po CC miewają właśnie ten kryzys trzeciej doby

To chyba mna, jako nieliczna tu na watku nie telepalo po CC.
. Cos mu tam opowiadalam, przedstawilam Tatusia itd ;) Dokladnie nie pamietam, ale gadalam jak najeta . 
Rowniez przy sciaganiu nic nie czulam. I nie mialam problemow z oddawaniem moczu.
[/url

bo ja jednak już w życiu przeżywałam rozległą operację i długotrwały ból... 3 doby bez pionizacji a później jeszcze 2 tyg w szpitalu dochodzenia do siebie

kupiłam majtasy siateczkowe babyono - wydają się być fajne... są niskie, takie właśnie kroju biodrówek...