Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Pracuję nad kolejną aktualizacją w systemie, w związku z czym proszę o cierpliwość.
Wydruk PDF nie wróci w poprzedniej formie.
Likwidacja wydruku PDF nie była zamierzona. Sytuacja związana ze zmianą oprogramowania wymusiła blokadę, czasami nie da się wykonać rzeczy niemożliwej.
Rozumiem Wasze zdenerwowanie brakiem współpracy z mojej strony, ale czasy są ciężkie.
Nowy wykres mimo różnego odbioru jest dobrą konstrukcją, która dopracowana kolorystycznie zapewni właściwy odbiór.
Marion, po co mail? Niech wyskoczy okienko z ankietą, tak, że rzeczywiście każda wiedziała, że powinna- i może- proponować zmiany. Nie opuszczając serwisu.
Ja tylko chciałam zrobić uwagę ze iui nie wyklucza odbycia stosunku tego samego dnia. A wykres nie daje możliwości zaznaczenia jednego i drugiego.
Czy więcej osób rejestruje brak wiersza obserwacje wewnętrzne BS,NL,NK,NR,PL..... ???Przecież jak tego nie ma, to sie zaraz powiesze.
Ekhm, oznaczenia do metody niemieckiej.
marion, odnośnie metody własnej, jak akurat zazwyczaj ją wstawiam :) nie staram się, nie odkładam, niepłodna jestem, nie przeszkadza mi to, wykres prowadzę pamiętnikarsko, a organizm obserwuję nie opierając się na niczym, po prostu robię notatki.
Na wykresie V1 ich nie widać.
na jakiej przeglądarce?
Witajcie, wyszukiwarka forum popsuta, przepraszam już naprawiamy.
Przepraszamy też za wydruk. Za kilka dni nastąpi zmiana w wyświetlaniu wykresu, o czym jeszcze będziemy pisać. Domyślny wykres flash zostanie do wyboru, a nowy przejmie na siebie obowiązki wyświetlania wykresu. Załączam screen, aby ocenić wygląd.
jeśli jest jakaś awaria, to jest usuwana maksymalnie kolejnego dnia roboczego, najczęściej jest to jeszcze tego samego dnia...