Ha ha dziewczynki no to chciałam się pochwalić, że zlożyłam dzisiaj zamowienie na bellisima i załapalam się na promocję więc zapłacilam 97 za cały komplecik
A kto wie następne może będzie fioletowe jeśli fason przypadnie mi do gustu -będzie dostępna pod koniec sierpnia na dopasowanej
Jest jeszcze sienna red na promocji w peachfield 150zł za komplet, no i Milena Flamenco
kusząca jest jeszcze Sasha ale 150 zł za stanik + 74 za szorty to troche drogo:/
-- "kicham na to, czy mój sąsiad czyta o moich cyklach" ngl
no właśnie ja teraz umieram czekając na tą elizę ze względu na rozmiar...dotychczas miałam tylko Polyannę 28 E, ale obwód był dla mnie za wąski, z miseczek trochę wyrosłam, ale podobno ten model ma takie małe miski... No a Elizę zamówiłam 65 D no i się martwię czy 65 DD nie było by lepsze... Eh!!! normalnie zwariuję... straszne to czekanie
S_biela gratuluje udanych zakupow napisz jak po przymiarkach? effuniakow to na razie nie kupisz;) nie ma systemow dystrybucji normalnych na razie jest szycie z doskoku na zamowienie indywidualne.. i czeka sie miesiacami...
Eliza jest wpożądku, aczkolwiek jest to model przewidziany raczej dla większych biustów (ukośno-poziome cięcia)
rozmiar dobrze dobrany (UFF!!!) choć pierwszy raz kupiłam Panache na ślepo w necie.. Zapinam się wprawdzie na pierwszą haftkę, ale po operacji trochę schudłam, i potraktowałąm to jako tymczasową sytuację. Jednak Eliza raczej pod światłem jest w pełni przeżroczysta, bo na mnie tej tiulowości nie widzę. Nie odbiera to jednak uroku temu ślicznemu staniczkowi :) nareszcie mam coś co lubię, a nie tylko coś co jest w moim rozmiarze
Mierzyłam też Milenę flamenco czerwono czrrną (słyszałam że są różniece rozmiarowe pomiędzy wersjami kolorystycznymi). Rozmiar 70 D był na mnie dobry (milena jest ciasna w obwodzie) pomimo, że Elizę Panache noszę w 65D, ale byla dziwnie uszyta -u góry odstawała i była jakaś krzywa, więc by moje piersi idealnie w nim leżały musiały by się zachowywać wbrew grawitacji. Slyszałam że ten model dobrze lerzy na bardzo okroądłych piersiach, ale mi się jakoś wydaje że chodzi o buły
Teraz mam na oku sienę, albo najnowszą Freyę Lucy, Claudie czyli tradycyjne balkonetki kroju Polyanny, w ktorych czuję się na codzień najlepiej
Dzisiaj odbieram przesyłkę z mileny. Zamówiłam zwykłego białego push-up'a Keira za 28 zł !!! +10 zł koszty przesyłki
Wiem już że z tej firmy raczej nie kupię dobrego miekkiego stanika, zobacze jak będzie z tym fasonem...
Mierzyłam wlaśnie Milenkę Keire no i chyba poprostu jest strasznym rozciągliwcem bo miseczki są dobre, wydaje mi się że rozstaw fiszbin też, ale ten obwód.... nawet nie wiem czy nie wiekszy niż standardowe 70 Myślę że po zwężeniu będzie dobry...
Przypomnijcie mi dziewczyny, fiszbina ma sięgać połowy pachy, tak??
czemu?? wiadomo że w czymś takim nie jest super wygodnie i nie podtrzymuje to dobrze biustu, więc chodzenie w tym cały dzień może okazać się bolesne, ale na wypad wieczerem a potem szybki striptiz może być świetne
Już drugi raz razem z firmą Chantelle Paris organizujemy Wielki Dzień Dobierania Biustonoszy. Okazuje się bowiem, że nie ma dla nas, kobiet, ważniejszej części ciała niż biust. I że każda z nas jest gotowa wiele poświęcić, żeby tylko jej piersi wyglądały ponętnie.
9 maja, sobota, godz. 10-20, CH Złote Tarasy w Wawie
Każda z pań, która zgłosi się z majowym numerem Claudii otrzyma zniżkę w wysokości 50 zł do wykorzystania przy zakupie wybranego biustonosza marki Chantelle.
Witam wszystkich. Ja używam plastrów EVRA w sumie już 4 lata i jestem z nich bardzo zadowolona Nigdy nie miałam żadnych objawów ubocznych o których mowa na tym forum, ale fakt każda kobieta reaguje inaczej. Wiadomo, że ważny jest też tryb życia jako prowadzi kobieta, jaki ma organizm, na co choruje oraz w jakim jest wieku. Ja np. choruję na żołądek więc nigdy nie mogłabym brać tabletek antykoncepcyjnych (podrażniają śluzówkę żołądka), palę również papierosy co zmniejsza skuteczność w przypadku tabletek i nie miałabym głowy aby pamiętać o codziennym łykaniu tabletek co do godziny :/ (...) Piersi bolą ale ból ten miałam zawsze tydzień przed okresem, taka mam \"przypadłość\" genetyczną (...)
Fakt, że przytyłam (5 kg) ale w moim przypadku to było dobre bo zawsze miałam niedowagę i nie potrafiłam przytyć. Biust jak już tu było wspomniane też mi się ładnie powiększył i z 70B mam obecnie 80B Czyli 2 rozmiary więcej (no ale w końcu biorę EVRĘ już kilka lat ).
Na biubiu brakuje bluzeczek z kołnierzykiem na guziczki. Nie problem zmieścić się w bawelnianą. Gorzej jak guziki strzelają po włożeniu eleganckiej bluzeczki w przymierzalni ;)
nibriana wierz mi zależy od figury na moją nie jest łatwo dostać coś co jest dopasowane w biuscie i w biodrach i jednoczesnie w talii:) dlatego mi biubiu i bravissimo bardzo pasują:) nawet a moze zwłaszcza przy dzianinach:) co do koszulowych bluzek i żakietów z tego co wiem biubiu ma je w planach:)
u mnie w miescie w koncu otworzyli sklep gdzie jest prawdziwa brafitterka. spedzilam tam ponad godzine a ze bylam jedyna klientka to pani szczegolnie sie mna zajela :) no i zrewidowala moje 75F na rzecz 70FF - teraz to dopiero wiem ze mam cycki i to JAKIE cycki :)))
MAM PYTANIE - czy ktoras z was ma stanik PANACHE MASQUERADE SHANGHAI i czy jestescie zadowolone? cena niemala bo na promocji 129zl (norzmalnie 189) wiec jak dla mnie sporo i musze byc pewna czy warto
mierzylam jeszcze taki czarny ale cena 189zl to stanowczo za duzo
AniuM panache to bdb firma jeśli chodzi o jakość akurat tego modelu nie miałam, ważne czy byl dla Ciebie wygodny i czy dobrze Ci leżał:) fajnie że masz już sklep stacjonarny to ogromna wygoda. to model dość konstrukcyjnie podobny do Masquerade Polka.też satyna, też ścisły i podobny bardzo, jeśli nie ten sam - kształt misek.
ksztalt taki sam jak Polka tyle ze tejze nie mieli w moim rozmiarze (cudny czarbo czerwony och ach). sklep dziala 2 tyg dopiero ale niezle juz przebrane a na nowa dostawe czekaja. mieli kilka sztuk Mileny ale mimo ze mojego rozmairu nie bylo to babka stwierzila ze to niestety porazka a nie staniki, najwiecej jest panache a pozniej freya, kilka dalia czy jakos tak
ostatecznie kupilam Masquerade Minuet, wydala mi sie ladniejsza zgrabniejsza no i pewniejsza niz Shanghai. gdyby nie jasna bluzka to pewnie bym juz w nim ze sklepu wyszla:))
KKurko mierzylam Dalie ale nie wiem jaki model poza kaszmirem, ogolnie jest ok chcoiaz cenowo tylko 20zl mniej niz ten moj panache. poza tym z dalii 75G jest takie akuratne tyle ze dalia nie do konca ma fason dla mnie, przynajmniej w tym sklepie nie bylo niczego takiego
nasz salon dopiero startuje i na razie dany model z reguly w jednym kolorze maja. no moze poza tango bo tu maja 4kolory w ofercie. a wlasnie tango jest ponoc ciasniejsze niz minuet ale to co biorac 75 zamiast 70 to dalej mam brac miske FF czy juz na F zejsc?