Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Do tego dochodzą mi tak jakby dodatkowe bicia serca.
Ważne abys zrobiła podstawowe badania,morfologia,mocz,ob,ekg,magnez,potas,sód,wapń.
Cobraczku, walnęłaś opis taki, ze ja nie kumam nic Generalnie dobrze z tym serduchem, źle, czy w miarę? Dużo badań miałaś. Polecam psychologa.
Cobraczku, tak na moim przykładzie jeszcze. Z 10 lat temu miałam bardzo ciężki czas. W pewnym momencie zauważyłam "mleko" w piersiach. Zrobiłam masę badań, wszystkie wyszły w porządku. Dopiero psychiatra uświadomił mi, że układ nerwowy jest ściśle związany z hormonalnym i takie rzeczy mogą dziać się z nerwów. Po tym epizodzie nic mnie już nie zdziwi :)
Cobraczeku to faktycznie masz sie z tym serduszkiem,może lepiej abyś zaczęła brać betablokery?
polecam con cor,bardzo dobry lek
A powiedz mi odczuwasz ta tachykardie?
Tylko jak pójdziesz do psychiatry,oni z reguły od razu daja tabletki,powiedz im o sercu,ja np nie mogę brać takich leków jak gripex itp. bo jest coś w nich jakiś skład który powoduje przeskoki serca kołatania.Łagodnym lekiem który ja stosuję jest sympramol nie ma tak silnych skutków ubocznych i jest to antydepresant.Życzę Ci powodzenie i szybkiego powrotu do zdrowia bo wiem jak to jest,zyć z nerwicą,ja się smieje że moge napisać książkę o swojej chorobie:)Gdybyś miała pytania służę pomocą.