Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
MsFuggy, Jestes pod opieka psychiatry? Przy chorobie 2 biegunowej powinnas być pod opieka psychiatryczna wpierw(terapia farmakologiczna+ psychologiczna i od razu na oddziale szpitalnym bądź dziennym).
Z psychiatrą to wiem, że dowali leków i nie będzie chciał słuchać.
Dziewczyny, przepraszam, ze sie wtrace ale jest cos...nie wiem ziolowego co mozna brac na nerwice lekowa podczas kaemienia piersia? Chyba mnie niestety ten problem zaczal dotyczyc. Juz w pierwszej ciazy sie to zaczelo. Mylam np glowe pod prysznicem i balam sie otworzyc oczy, bo wydawalo mi sie, ze za drzwiami stoi morderca! Kurde, teraz jak o tym pomysle to brrrr...najbardziej to sie boje o dzieci. Wiem, ze kazda matka trosk sie o dzieci, ale nie chcialabym by moje troski przyslanialy radosci dnia cidziennego, a tak niestety dzieje sie. Nic mnie nie cieszy, martwie sie na zapas. Slydze o wypadku samochodowym i juz boje sie o dzieci...itd. chyba bez leczenia sie nie obejdzie niestety, bi sama nie umiem sobie pomoc...kurka, moze i jest to troche z przemeczenia (od 2 miesjecy jestem sama z dwojka maluchow), ale to chyba tez ta cala nerwica lekowa...ehhh
Nigdy nie kojarzylam tego z nerwica lekowa i nie wiem czy to wogole mozna pod to podpiac.
Jej mąż przyjmuje w tym samym miejscu i jest psychiatrą.
No niestety, ale miałam wrażenie, że mówi to, co ja doskonale wiem, tylko jak odpędzić to, że wiem, a głowa podpowiada co innego...no nie wiem jak to wytłumaczyć, ale dzięki katka bardzo:)