Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

i nie panuję nad tym a potem moje kochane serduszko przypomina o sobie i to bardzo!!!
;
Na mnie już nawet xanax nie działa
cytuje "masz zle z glowa" to nie ma na co czekac.
Na co Ci rekomendacje lekow skoro na kazdego moga one dzialac inaczej

to mi wyszło... Ogólnie poszłam, bo stwierdziłam,że badanie, które jest czułe na brak snu, na godzinę pobrania, nie może wyjść wiarygodnie, jeśli od 2 godzin tam siedze i tak jestem wkur...iona,że poprostu masakra. Badanie robie w sobotę, prywatnie ;P
Tzn. miałaś robioną próbę tężyczkową/ischemiczną/badanie EMG czy tylko Cię popukała po policzku? Bo jeśli tylko to drugie, to cóż... usiąść i zapłakać. Dla mnie jesteś przypadkiem ewidentnym, a jeśli się nie mylę, to Ci NIC nie pomoże, dopóki nie zaczniesz tężyczki leczyć (co już Ci zresztą kiedyś pisałam). Poziom D3 i i wspomniana próba (badanie, a nie pukanie po policzku/uchu/pośladku/czymkolwiek). Swoją drogą- mi "próba" przez pukanie w policzek też wyszła ujemna, a wylądowałam wtedy na SOR z drętwieniem połowy ciała.
Takie badanie wykonuje neurolog a nie endokrynolog.

Dosłownie popukała mnie po policzku
Właśnie chcę iść do neurologa,aby wykonać ten test.Biorę witaminę D3,ale tylko 1 dziennie(1000 m.j)
Musisz mieć zrobioną próbę EMG

Weźże się wreszcie za siebie
Wiem, że to nie jest moja sprawa, ale jak czytam Twoje posty i widzę, jak błądzisz po lekarzach, to mam ochotę Ci sprzedać kopa w zadek, żebyś wreszcie ogarnęła TEN temat
MsFuggy ma rację, antybiotyki wypieprzają magnez w kosmos, sama się o tym dowiedziałam tydzień temu- a się dziwiłam, czemu mi się pogorszyło w święta BN- a tu pach, tuż przed brałam.
U Ciebie pierwsze do sprawdzenia to tarczyca, drugie- to samo co u Sucharek- witamina D3. To też mogą być objawy niedoboru magnezu, wynikającego z niedoboru wapnia, wynikającego z niskiego poziomu D3. Zresztą, większość leków "na nerwy" bez recepty opiera się na magnezie, więc to żadna wiedza tajemna

jutro na badania ,potem neurolog,ciekawie co powie