Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
że w ciąży nie można zakładać nogi na nogę, bo odcinamy dopływ powietrza
Kasia szyjka miękka ale długa, nie masz się czym martwić póki się nie skraca, dobrze będzie!!
Kasia ale mala miala robione badania bardziej specjalistyczne niz te przesiewowe? Bo te czesto wychodza bledne, ale stres rozumiem.
polozna zamiast powiedziec :nie ma sie co martwic, powtorzymy badanie jutro powiedziala, maly nie slyszy na jedno ucho, nastepny prosze...
Owocowe herbaty często mają hibiskus
Ale herbata zielona też jednak ma kofeinę... Więc pewnie też z umiarem...
A ja je rozszerzę - co kurka wodna można pić
moya, ale musisz przyznać, że stosowanie tych ciążowych przesądów chyba przekracza możliwości normalnego człowieka
Nie wyobrażałam sobie, że ktoś np. miałby do mnie przyjechać na miesiąc i "pomagać" przy dziecku (jakby takie dziecko wymagało nie wiadomo jakiej pomocy).
Moya, no jasne. Nie roszczę sobie prawa do jedynego mądrego zdania. Jednym się podoba a innym nie. Aczkolwiek ciekawa jestem bardzo, co powiesz, gdy już tę pomoc otrzymasz ;) (Tzn. nie mówię, że będziesz miała dosyć po jednym dniu, ale uwierz mi, komentarze, typu "nie noś tyle, bo do 18 nie zejdzie Ci z rąk", "tak płacze, może masz za chude mleko", "nie za lekko go ubrałaś" - przy 30 stopniach w cieniu itp. itp. mogą naprawdę zniechęcić. No chyba że masz mega świadomą i pomocną mamę, która nie jest nachalna :P) Na dodatek mi jako pierworodce taka pomoc osoby doswiadczonej sie jak najbardziej przyda.
Aczkolwiek ciekawa jestem bardzo, co powiesz, gdy już tę pomoc otrzymasz ;)
No chyba że masz mega świadomą i pomocną mamę, która nie jest nachalna :P)
[po 15 minutowym siedzeniu w poczekalni] miałam 236 [ !!!]
zemdlałam i ocknęłam się na lewym boku, wachlowana zeszytem, leżąca w przeciągu a nade mną gin i piguła rozmyślający czy dzwonić po karetk
Możliwe, żeby szyjka miała 7 cm
TEO! Oszalałaś?