Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
owiem Ci Sucharku, że mi temperatura spadła poniżej linii kilka dni po teście i tak eis trzymała cały czas. Dodatkowo pod pachą też nisko - 35.4- 35.6...

i normalnie miotam się między ogarniającą mnie radością, że choć jedno me dziecię 'pełnowymiarowe', a równie szybko ogarniającą paniką, że taki klocek zrobi mi z pochwy lej po bombie atomowej
Monia patrze na Twój wykres ciążowy i nie widzę spadku poniżej lini :P Spadła trochę i po kilku dniach wróciła na swoje dawne miejsce..

Teraz rozumiem Dziewczyny, które przy problemach z pierwszą i drugą ciążą nie decydują się na trzecią...

. Innych genów nie dostanie hyhy.. A z tą złośliwością to oby nie była jakoś przesadna i wynikała z inteligencji to jakoś zdzierżę.

Ja dziś po kontroli lekko zdołowana, przez tydzień kosmówka za wiele się nie przykleiła, więc nadal mam leżeć
Teraz rozumiem Dziewczyny, które przy problemach z pierwszą i drugą ciążą nie decydują się na trzecią...
--

ja w dzien porodu mowilam wszystkim ze jeszcze tydzien dwa na pewno w ciazy bede

ja mam przepowiadające z krzyża. Odczuwam to jako falujące ćmienie.
Tzn boli jak cholera, bo aż się budzę. Mam za sobą 2 cc na zimno, więc - że tak powiem - zielona jestem w temacie przygotowania ciała do porodu. Z Maćkiem wprawdzie najpierw odeszły mi wody płodowe, po nich były skurcze krzyżowe, ale potem na cito cc, więc nie wiem, jak teraz mam interpretować to, co czuję.