Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
sardynka85: mi anestezjolog (który swoją drogą odbierał mój poród razem z położną, bo lekarz dyżurujący do pomocy się nie garnął) śpiewał piosenki czyli znieczulenie na NFZ
mi sie marzy porod z poloznym nie mylic z lekarzem poloznikiem
Nie dosc tego, "zgranie" z polozna zalezy tez od naszego nastawienia, jej nastawienia, oczekiwan rodzacej. Bo jesli trafimy na konkreciare, a oczekujemy trzymania za reke i glaskania to bedziemy rozczarowane, chociZ polozna moze byc swietnym fachowcem. I w druga strone - jesli rodzaca to zadaniowiec i nie lubi roztkliwiania sie, a polozna bedzie tego typu osoba to tez nie zagra.
od listopada 2013r na skutek głupich wymogów UE fenoterol nie jest już dostępny, nawet na receptę.
Ja się nie łudze, porodu w prywatnej klinice mieć nie będę, z uwagi na cały przebieg ciąży i do tego jeszcze łożysko z zatoką brzeżną. Nikt mnie nie zakwalifikuje. Ale może inne dziewczyny na forum będą zainteresowane
U nas w Łodzi w żadnym szpitalu państwowym nie ma możliwości wynajęcia legalnie położnej
ginekolog dla mnie to tylko mezczyzna, to czemu nie zaufac facetowi poloznemu?
Nie wiem, może to moje jakieś urojenia, ale wg www.gdzierodzic.info ilość cesarek w tym szpitalu to 68%.
wydaje mi się, ale to moja prywatna opinia, że ten wysoki wskaźnik może wynikać z tego, że jest to prywatny szpital, który nie utrudnia cesarek na życzenie i sporo dziewczyn, które mają trochę kasy a nie chcą rodzić sn przychodzą tu, a tu się nie robi problemu jeśli pacjentka chce cc to ma cc.
Powiem koniecznie - mam nadzieje, że to po prostu jakaś nadwrażliwosć ciała albo coś - bo w sumie (tak jak czytam) to na cholestazę u mnie to jeszcze za wcześnie....