Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
, bo on ogólnie boi się seksu jak w ciązy jestem, woli

zamiast odstresowywującą gimnastykę partnerską
Noooo ja tez...... teraz wyjeżdżam z samym mężem na 5 dni i już jestem przerażona, co mu do głowy przyjdzie... Jeszcze nie daj Boze sexu mu się zachce, i gdzie ja wtedy ucieknę ?--

A jak Ci zdejmowali pessar to mówili coś o rokowaniach odnośnie terminu? I powiedz jak czulas zdejmowanie pessara, boli to?
niunia co ten twoj sowaczek pokazuje? 38 weeks pregnat. 39days to go????
A jak jest przerwa dłuższa niż dwa, trzy dni to juz mnie nosi.

mama przyleciala do mnie gdy Dawidek sie urodzil i nie dość ze oboje z mężem sie bardzo cieszyliśmy to ja sie czulam pewniej i latwiej mi bylo w pracach domowych. Teraz tez mama przyleci na 4tyg gdzy Oliwerek sie urodzi, ciesze sie na jej przybycie i na pewno to będzie duża pomoc bo przecież mam juz w domu 3latka który będzie musial zostać w domu żeby nie przynosić wirusow z przedszkola. Sprzątanie, obiady, wyjscie na spacer ze starszakiem no nie wiem jak ja bym to ogarnela. Moze moje myślenie to tez kwestia tego ze mój mąż nie będzie mieć opieki na mnie, ze nie ma 2tyg tacierzynskiego (Irlandia) i jak sie tej pomocy na prawde potrzebuje to nie ma jak zgrywać Zosi Samosi

nie wiem jak ja wytrzymam 6 tyg po porodzie
i byłam po szyciu, pierwszy raz był średnio przyjemny, ale następne już luz 

To ja inna jestem. Ja i bez ciąży i połogu seks nieczęsto praktykuję. Mąż bardzo nie narzeka, a u mnie z ochotą kiepsko. Do tego praca, zmęczenie, dzieci w łóżku... Może jak się teraz zbiorę to coś ruszy? Podobno kobietom się włącza chętka po 30-tce?

szyjka zgladzona i miekka ale zamknieta; czekamy na skurcze - pewnie dopiero one ja rusza ! doktorek powiedzial, ze juz czas zebym rodzila
jeszcze 2 / 3 dni abym wyzdrowiaja i jedziemy z koksem ! Moze piatek 13 ?? Nie byloby zle, moj m. urodzony w tlusty czwartek to corunia tez moze miec jakis szczegolny dzien ? No chyba ze woli 16.03 w urodziny mamusi
bardzo prosze o dopisanie (pisze z telefonu, wiec nie mam jak edytowac listy). Wszystko jest dobrze, mała zapowiada sie na sredniaka, teraz 750g a mamy 25t i 1dz.
widze, ze na 12kg sie nie skończy a pewnie dobije do 15kg. Zrzucenie bedzie trwało. Do tej pory zazwyczaj po 6-8 tyg po porodzie mialam wage wyjsciowa, albo jeszcze niższa. W tej ciazy w pierwszych trzech miesiacach caly czas bylo mi niedobrze i jadlam kajzerki z wedlina (jedyne co wchodzilo) do tego nie ćwiczyłam, bo nie miałam siły i juz na poczatku dowalilam 2kg.

Dzień dobry :)
Gdzie się podziało to słońce ?!
nudności i wymioty mnie dopadły :)