Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
moze u Ciebie tez się jednak coś rozkręci
a mi jedna z koleżanek powiedziała, że "faktycznie na dziewczynkę wyglądam, bo jej znajoma też zbrzydła w ciąży z dziewczynką " - nie ma to jak mieć dobre koleżanki
Mi każdy mówi, że chyba chłopca będę miała, bo tak ładnie wyglądam. No chociaż to!!!!! Bo czuję się jak wieloryb.
Nie muszę mówić, że miód na uszy ciężarnej baby po 30-tce...

u nas ostatnio tak strasznie wieje, że chyba tylko te dodatkowe kilogramy sprawiają, że mogę stabilnie iść.
cóż, faktycznie widziałyśmy się gdy miałam mega mdłości, sińce pod oczami i nie wyglądałam jak modelka z wybiegu, a ona zawsze pełen make-up. Sobie się podobam i mężowi też, mimo, że cycki dla niego za duże
Najważniejsze dzieczyny, to zaakceptować te zmiany, które w nas zachodzą i jakoś to przetrwać. Przecież to najpiękniejszy dla nas stan, mimo, że wystroić się jakoś nadzwyczajnie nie można.
Twój poród brzmi jak marzenie niejednej z nas chyba, taki ten opis spokojny, konkretny. A córeczka kawał dziewuszki, tym bardziej gratulacje, dzielna mamo 

i ciąglę mi się trafiają ciężarówki w pobliżu. I za każdym razem z dziką satysfakcją krzyczę przez pół sklepu "przepraszam, czy możemy przepuścić panią w ciąży?" I wtedy wszyscy, którzy wcześniej "nie widzieli" z entuzjazmem przytakują
Ostatnio nawet stali państwo z synkiem, takim ok 5-6letnim i najpierw pani podziękowała, później pan podziękował, a na końcu ten maluch się wrócił do mnie i też podziękował 

Chyba zresztą często tak robią, tylko jak zajęci pracą i wokół dziki tłum, to mogą nie zobaczyć. Także wystawiać brzuchy, dziewczyny
Powiedzcie co można /trzeba na tą jelitówkę w ciąży?Ja też przerabiałam, w końcu mnie do życia przywróciła Cola.
Mnie w czasie ciąży tylko raz zauważyli i przepuścili - jak zemdlałam w kolejce

Bari pobrali krew wypilam glukoze i pojechałam do domu. Bylam z mężem. Teraz leżę. Przed 11 mam tam byc znowu