Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ze organizm sam nam trochę dyktuje co jemy.
--
ale można też pomyśleć o zdrowszych zamiennikach. Zamiast chipsów- wafelki ryżowe, lub chipsy ryżowe albo w biedrze ostatnio kupiłam takie włoskie cienkie paski (ala frytki) które miały w składzie: ziemniaki, olej i sól i nic więcej.
Oo ! właśnie o to mi chodzi. Ja w ciązy mam ochotę na mega niezdrowe jedzenie, ale sobei na to nie pozwalałam. Zamiast maca hamburgery ale domowej roboty z kurczakiem i cielęciną (mielone w domku), z dużą ilością warzyw, kiełków itd. Mój em to uwielbia ja tez lubię. Pizza tylko domowa (mój eM jest specjalistą :) - mniam) a na kurczaki nie am ochoty. Fryty z ziemniaczków pieczone w piekarniku. I to dla mnie jest mega niezdrowe, bo przed ciążą takich ciągot nie miałam :( zawsze lekko ryby, owoce morza, białe mięso itd. Z tyc niezdrowych mocno przykleiły się do mnie tosty z serem ale to i tak jak pozostałe dania zjadam to z częstotliwością raz na 2 tyg :( za to bardzo dużo jem owoców i tu dupcia blada :( jabłka i gruszki na potęgę, wcześniej mandarynki i grejpfruty . A ze słodyczy to tylko bataoniki muesli i gorzka czekolada, lody - raz w tygodniu. Więc ta cukrzyca to złośliwość losu
Dziewczyny pomocy!!!! Macie jakieś sposoby na mega mega codzienną zgagę? Co bym nie zjadła lub zjadła, to ją mam...Migdały pomagają na chwilę (już mi bokiem wychodzą), rennie na chwilę, mleko w ogóle...Może macie jakiś sposób?
tak w ciąży po prostu nie mogę :) Jakiś czas temu zjadłam cheesburgera z mcdonald's to rano obudziła mnie kolka wątrobowa..... wcinam więc sałatki, warzywka, surówki, gotowane mięsko, no dieta idealna;)
katka, mi się ostatnio śniło, że lekarz podczas USG pokazał nam siuraka i wczoraj na wizycie poprosiłam o sprawdzenie płci, żeby potwierdzić i potwierdził- widziałam na własne oczy i oczy męża też widziały
Mam nadzieję, że te pomyłki zdarzają się niezwykle rzadko
Mam nadzieję, że te pomyłki zdarzają się niezwykle rzadko