Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
to ABSOLUTNIE NIEMOŻLIWE że ja poczułam ruchy tak szybko. Że nawet jak ktoś jest drugi czy któryś raz w ciąży to tak szybko nie czuje. I że POWINNAM poczuć ruchy w 20 tygodniu.

dzasti tylko że on nawet tego w Żartach nie powiedział tylko tak normalnie, poważnie. macie rację poszukam nowego lekarza. A może ktoś z trójmiasta i może kogoś polecić ?

jedna pani w piaskownicy raz mi powiedziała, że dr Świątkowska nie zauważyła u niej skracającej się szyjki, i poród był przedwczesny. Wiadomo - każdy ma opinie z dwóch biegunów.
nie wiem teraz czy zmieniać lekarza czy nie bo opinie ma naprawdę dobre już od wielu osób słyszałam
bo ja z tych co nie lubią jak im się w kasze dmucha, nie wiem po prostu mnie zatkało chyba
położna na KTG się śmiała, że to szczęście w nieszczęściu z tą moją szyjką, że tak trzyma, chyba by płyte chodnikową utrzymała normalnie
albo po godzinach szczytu jak z drugim (po 9 zaczęły się skurcze, wyjechaliśmy po 10 a o 12 mały był już z nami) no ale stresuje mnie to
W badaniu gin szyjka skrócona, przepuszcza opuszek, tkanki wokół podobno bardzo miękkie i podatne, więc się organizm szykuje. Ale mam nadzieję, że nie za szybko się wyszykuje, bo do końca tygodnia nie ma mojej położnej!
czy któraś z was ma może pozytywny wynik badania na GBS?

czy to ciąża tak na mnie wpływa, czy się starzeje, ale było mi za głośno, dudniło i ogólnie źle
sama nie wiem...
mieszkam w DE i moj lekarz muwi o usunieciu ciazy do tego mam krwawienie
jutro mam operacje pod pelna narkoza 8:15 czuje sie fatalnie i serce mi peka
bardzo cieszylam sie moglam byc z wami . Zycze wam wszystkiego dobrego pozdrawiam
i zyc mi sie odechcialo , jeszcze trzyma mnie moj synek 20 miesieczny
boje sie okropnie jutra 
ej sory, ale ja to właśnie odebrałam jak Malisek- dzisiaj jedno badanie, szybka decyzja i jutro zabieg.