Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
jakby trzeba było cc, to cięłabym...
- sasiadka z lozka obok tez sie takimi slowami darla he he "Jezuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus Mariaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa wyciągnijcie ją ze mnie !!!!!!!!!!!!!!" "No kur.....................................aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa weźcie to dziecko ja pierd.................................................ę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" etc.
Sama ?
No paczcie ją
Spodziewałam się dużooo większego bólu, dużo większej ilości krwi oraz w ogóle, dużo gorszego wszystkiego.
Nie chciałabym witać córki wrzeszcząc, histeryzując i płacząc. Może to kwestia jakichś zahamowań, wyobrażeń, nie wiem...
ja poduszka na glebe, padłam na kolana, postekalam, jak skurcz przeszedł wstalam, otrzepałam kolana, wzięłam poduszke pod pache i poszłam dalej
jakichś zahamowań, wyobrażeń, nie wiem..
myślę że ten ból dotyczy mnie i nie muszę wszystkim dokoła go okazywać,
A to dlatego, że w trakcie krzyku wydziela się niepotrzebnie energia
"co nie potrafi się Pani zająć swoim dzieckiem"?
Zawsze powtarzały, że krzyk nikomu nie pomaga i żeby to zainwestować w parcie
w trakcie krzyku wydziela się niepotrzebnie energia, która mogłaby być wykorzystana do parcia
te dźwięki były wręcz nieludzkie...nigdy czegoś takiego nie słyszałam na żywo, to brzmiało jak krzyk opętanych podczas egzorcyzmów- serio!
Bo i ten ból (przynajmniej dla mnie ;) był nieludzki
Monia, kiedys to bylo norma niestety... I podobno nadal w wielu miejscach tak jest...
- nie boj zaby, tego nie da sie zatrzymac hi hi, i jak widzisz, niektore maja po 2-3 dzieci, wiec da sie to przezyc i ma sie ochote na wiecej :) Boszsz....... teraz to mnie przestraszyłyście na dzień dobry..... będę nogi zaciskać aby nie rodzić
Q-cze ale do tego czasu to zagraza płodowi i min może spowodować przedwczesny porod
Swoją drogą to nie wiedziałam do niedawna, że takie dźwięki można wydawać u jakie to wyzwalają uczucie. Normalnie czułam się jak wojowniczka plemienna wtedy