Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dla mnie proszenie o pomoc dziadkow przy starszym i niechcenie by pobyli troche po powrocie ze szpitala jest nie ten tego.....ho w razie pomocy owszem mile widziani a potem co? Prosze wyjsc?bo juz nie jestescie potrzebni....no przepraszam....chyba nawet moga poznac swoja wnuczke czy wnuka
rozumiem osoby odleglejsze z rodziny ale jesli prosicie o pomoc kogos to potem pozwolcie troszke posiedziec....nie mowie by zaraz do nocy
w razie pomocy owszem mile widziani a potem co? Prosze wyjsc?bo juz nie jestescie potrzebni...
Ewa, ja cisnienie mierzyłam tylko w domu, bo u lekarza wychodziły mi kosmiczne wartosci.
--
To było okropne i nie rozumiem jak można nie rozumieć że szpital to nie miejsce na odwiedziny i rodzinne zjazdy.
a konkretnie jakiej firmy bierzesz?
Dziewczyny no normalnie chyba muszę Wam podziękować za poruszenie wątku odwiedzin w szpitalu. Ja jestem zupełnie odmiennym typem, niż większość z Was. Uwielbiam spotkania z rodziną i przyjaciółmi, uwielbiam nasiadówki i odwiedziny. Do mnie do szpitala wpadali goście (rodzina, przyjaciółka, męska część tylko przelotem) często, co prawda nie na długo, ale jednak. Dla mnie było to bardzo miłe. Nigdy nie pomyślałam, że dla kogoś mogłoby to stanowić problem. A tu jednak na sali nie leży się samemu. Wezmę to tym razem pod uwagę, skoro zdecydowana większość (sądząc z wypowiedzi) ma coś przeciwko, to duża szansa, że współlokatorki również nie będą zachwycone.
A może i po prostu zapytam.
Z resztą zawsze można gościa na korytarzu przyjąć i wyjaśnić, że nie chce się przeszkadzać kobietom na sali.
Laseczki pytanko - czy obecnie nadal podaje się noworodkom witaminy D i K ?