Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Zależy mi na porodzie trochę na moich warunkach,z poszanowaniem moich praw.
U mnie 3 niezależnych lekarzy potwierdziło, że będzie dziewczynka, więc grubo bym się zdziwiła gdyby okazała się chłopcem.
ja mam na pewno dziewczynke. widzialo ja 4 ginekologow na 4 roznych USG.
z ciekawości... robiła usg 3d?
Marion w szpitalu gdzie od początku planowałam rodzić plan jest dawany na IP. Jedna strona,pytania tak,nie itp.
ja mam na pewno dziewczynke. widzialo ja 4 ginekologow na 4 roznych USG.
Ja z moim pragmatyzmem to uwazam ze lepiej miec dzieci tej samej plci. ze wzgledow ekonomicznych.
pamietam jak kolega gadal wszystkim wszem i wobec, ze prawdziwy facet to bedzie mial syna, bla bla, i mu sie dziwczynka urodzila
i jeszcze zawsze ten tekst - super, bedziesz miala PARKE. z ta parka to mam ochote do gardla skoczyc. co to w ogole za myslenie - parke? ze maja chodzic ze soba kiedys? pare stworzyc czy jak?
wg mnie z chlopakami latwiej:
1. z ubraniami (choc nudniej)
że żadna inna kobieta za parę lat nie przyćmi mojego blasku, hłe hł
buhaha. synowa przycmi;-P albo nawet dwie;-P zes wymyslila, hłehłe
mi sie wydaje ze dziecku to zyczysz zeby byla piekniejsza od ciebie i nie masz z tego powodu zadnych smutkow czy kompleksow.
marion, nie znam magtki, ktora uwaza ze ma brzydkie dziecko.
marion, a mnie sie u chlopcow BARDZO podobaja odstajace uszy. zboczona jestem jakas, ale naprawde lubie i uwazam ze sa ciekawi i pociagajacy. zebys nie wpadla na pomysl operacji;-P
Dla mnie to też dziwne określenie, bo przecież parka/para to dwa takie same przedmioty, czyli przekładając to na ludzi powinno być dwóch chłopców bądź dwie dziewczynki?
prawdziwi faceci rozu sie nie boja