Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

[/url
[/url]
;
[/url
[/url]

A ja całą ciążę z Hugiem marzyłam o Małgosi. Serio.
Nie wiem czemu nikt mi nie wierzył, że wcale o synu nie marzę.

sikaniu na wszystko dookoła po ścignięciu pieluchy,- no moj mlody raz mnie posikal, wiec nie ma zle ;)

;

mylnie nam sie nieraz zdaje ze to co znane to łatwiejsze...
dziecwynzkami nie raz slyszalam, ze zapalenia cewki moczowej (u chlopcow chyba zdecydowanie rzadziej jesli juz
jakie swydzieliny z pochwy,
wygrzebywanie kupy z pochwy
poza tym nie slyszalam zeby chlopcy nie chodzili na basen ze wzgledow przeziebiania pecherza, a dziewczynki i owszem (znam 2 takie osoby)

;
;
[/url
[/url]
;
;
;

i jeszcze, że ciągłe infekcje, w sensie, że wyolbrzymiłaś to do granic możliwości 

;
To TY to tak odebralas.

Ewasmerf: jakie swydzieliny z pochwy,- a ja znam i owszem. Corka kolezanki lat 4. Ma problemy wlasnie z wydzielinami, musi chodzic z nia do lekarza i miec mascie i niewiadomo od czego to. Niewiem jak to obecnie wyglada bo siedze pol roku na L4.
Jakie wydzieliny ??? To chyba dopiero jak się okres dojrzewania zaczyna, u nas nigdy żadnych wydzielin nie było i nigdy od żadnej znajomej, która ma kilkuletnią córeczkę nie słyszałam niczego takiego :) Coś Ewa lecisz za bardzo w drugą stronę :)

;
ja znam i owszem. Corka kolezanki lat 4. Ma problemy wlasnie z wydzielinami, musi chodzic z nia do lekarza i miec mascie i niewiadomo od czego to.

bo nagle zadna nie czytala o tym, nie slyszala, niemozliwe, no po prostu KLAMIE i sobie z palca wyssalam. przynajmniej takim tonem to pisalas
przynajmniej takim tonem to pisalas, z mnostwem jakiejs dziwnej ekspresji.
przynajmniej takim tonem to pisalas

;
to chyba juz przedporodowy PMS.
No a tak serio to fajnie będzie, zobaczysz nie takie cipki straszne 

;

;