Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A ja całą ciążę z Hugiem marzyłam o Małgosi. Serio.
Nie wiem czemu nikt mi nie wierzył, że wcale o synu nie marzę.
- no moj mlody raz mnie posikal, wiec nie ma zle ;) sikaniu na wszystko dookoła po ścignięciu pieluchy,
mylnie nam sie nieraz zdaje ze to co znane to łatwiejsze...
dziecwynzkami nie raz slyszalam, ze zapalenia cewki moczowej (u chlopcow chyba zdecydowanie rzadziej jesli juz
jakie swydzieliny z pochwy,
wygrzebywanie kupy z pochwy
poza tym nie slyszalam zeby chlopcy nie chodzili na basen ze wzgledow przeziebiania pecherza, a dziewczynki i owszem (znam 2 takie osoby)
To TY to tak odebralas.
- a ja znam i owszem. Corka kolezanki lat 4. Ma problemy wlasnie z wydzielinami, musi chodzic z nia do lekarza i miec mascie i niewiadomo od czego to. Niewiem jak to obecnie wyglada bo siedze pol roku na L4. Ewasmerf: jakie swydzieliny z pochwy,
Jakie wydzieliny ??? To chyba dopiero jak się okres dojrzewania zaczyna, u nas nigdy żadnych wydzielin nie było i nigdy od żadnej znajomej, która ma kilkuletnią córeczkę nie słyszałam niczego takiego :) Coś Ewa lecisz za bardzo w drugą stronę :)
ja znam i owszem. Corka kolezanki lat 4. Ma problemy wlasnie z wydzielinami, musi chodzic z nia do lekarza i miec mascie i niewiadomo od czego to.
bo nagle zadna nie czytala o tym, nie slyszala, niemozliwe, no po prostu KLAMIE i sobie z palca wyssalam. przynajmniej takim tonem to pisalas
przynajmniej takim tonem to pisalas, z mnostwem jakiejs dziwnej ekspresji.
przynajmniej takim tonem to pisalas
to chyba juz przedporodowy PMS.