Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
gin mówi że od całkowitego zejścia czopa koło tygodnia może potrwać zanim się zacznie... wiem że mam jeszcze czas, ale już nie mogę się doczekać aż tę naszą Kruszynkę będę tulić w ramionach!
Dzięki:):) chciałabym choć raz zwymiotować:D
miałaś KTG robione? Jak te skurcze się malują? u mnie póki co tylko lekkie spinki brzucha, nawet skurczem bym tego nie nazwała, ale KTG pokazuje że coś tam się dzieje. (głównie 20tki).
a dlaczego masz mieć cc? Trzymam kciuki
Agnieszka1990: Dzięki:):) chciałabym choć raz zwymiotować:D
nie chciałabyś, wierz mi
gin mówi że od całkowitego zejścia czopa koło tygodnia może potrwać zanim się zacznie.- u mnie bylo 12 dni

(ale ten posmak nie po cebuli, bo mam go zanim jeszcze dowiedzialam się o ciąży).

czasem rano zwymiotowałam (śliną!)

a ten brzuch w drugiej ciazy bolal Was @ czy nie ? Bo wlasnie mnie w pierwszej bardzo, a teraz lekko i sporadycznie

za to w pierwszej to był istny dramat - chodzić nie mogłam na samym początku
zajadam...chleb z masłem, cebulą i miodem o boszeee co to za smaki :)))))))))))))))))))))
a teraz pochłaniam wszystko jak odkurzacz 

bo jak tylko skoncze 36tc to beda rozwiazywac ciaze- a czemu tak szybko?

kuleczka_69 zazdroszczę że możesz coś upiec, mnie odkąd w ciąży jestem żadne ciasto nie wychodzi... chociaż może kruche by dało radę :D mam nadzieję że po porodzie umiejętności powrócą

Co do bioderek.. poza tym ze pierwsze badanie mial okolo 2/3 tyg zycia a pozniej kolo pol roczku i wtedy gdy zaczął juz ladnie chodzic.. to nic wiecej specjalnego sie nie dzialo.