Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
czy może być tak, że każe mi przyjść np. tydzień wcześniej.
Schudłam już ponad 2 kg a co będzie dalej
pani_dratewkowa mi gin powiedział że wyznaczy termin na stawienie sie na cc po skończonym 38tc, że nie czeka do terminu wg miesiączki
elfika jeszcze nie rozmawiałam w ogóle na ten temat z moim lekarzem. Chciałam tak wstępnie rozeznać sytuacje, bo nie mam pojęcia jak to jest. Idę w przyszłym tygodniu na wizytę to może się czegoś dowiem jakie ma plany mój gin w stosunku do mnie :)
nie wiem czy brać M ze sobą
Czy ukłucia w podbrzuszu mogą świadczyć o jakimś zapaleniu pecherza?
Bo ja mam 31 tc i wrażenie z dziś, że brzuch zaczyna mi się obniżać. A nie wiem czy to nie za wcześnie.
No właśnie nie działa na mnie NIC.... zupełnie nic :(
(niestety nie pamietam nazwy,ale zapytaj lekarza)
- ja mialam TORECAN Asiunia892: No właśnie nie działa na mnie NIC.... zupełnie nic :(
Asiu,mojej koleżance lekarz przepisał jakieś tabletki na mdłości,miała podobnie jak TY,sa tam same naturalne składniki (niestety nie pamietam nazwy,ale zapytaj lekarza)
- ja mialam TORECAN
- no nie mowie, ze dzialal hi hi. Rzygalam dalej jak kot, po prostu musialo minac i juz.. ale moze komus pomoze ;) madziik1983: - ja mialam TORECAN
też miałam. nie działał.
I pytalam o bole brzucha w nastepnej ciazy i to normalne, ze nie boli jak w pierwszej bo macica juz jest rozciagnieta o wie o co chodzi;)