Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

na dniach [może nawet jeszcze dziś] zaczynam przeglądać ubranka po Biance, które dziś uzupełniliśmy o małe zakupy. tak w ramach pozytywnego myślenia
ja od jakiegoś czasu znajduję przyjemność w ogarnianiu chałupy

Bodziak w łódeczki <3

U mnie mija tak, że młody ma jelitówkę, przytaszczył z przedszkola w czwartek ;/

Z H&M mają db jakosciowo te bodziaki, a z C&A to zrobiła mi się szmata i poszło w kosz.

ja z tabletkami do ssania i wodą, bo kaszel mnie lapie suchy.
A z zakupów to już mamy wózek ! 😃😃😃

Niby to nie było aż tak dawno, ale jak patrze na takie rzeczy to sobie myślę jakie te dzieci malutkie i nie mogę sobie przypomnieć żeby moja też taka była jakby urodziła się od razu 'duża'
122/128 już jest grane 
Walizkę do szpitala też już z rozpędu spakowałam ;)

tylkonadzis: U mnie mija tak, że młody ma jelitówkę, przytaszczył z przedszkola w czwartek ;/
o buuu
zdrówka!
No i jakiś koc czy becik zimowy do wózka, bo najgrubszy jaki mam to zwykly polarowy kocyk z Ikei, na początek lutego trzeba będzie czegoś cieplejszego.
i z jednej strony fajnie bo nie trzeba kasy wydawac, ale z drugiej strony lubiłam te wyprawkowe sprawy.

7 lat temu sporo dostałam np łóżeczko, pościel, trochę ubranek, za wózek teściu płacił, komodę jakąś miałam a na ubranka na pierwsze 3 miesiące wydałam całe 100zł [bez kitu, kupowałam o 1zł za sztukę].
;
a tak pytam bo sie zastnawialam nad uzywana parasolka