Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Elfiko- Roszkowski sam stwierdził, że już nie ma potrzeby zebym do niego przychodzila
PS. mała jest ułożona glowkowo. Wiem ze moze zmienic pozycje milion pięćset razy, ale po Adasiu który ani razu nie był w tej pozycji to dobre wiadomości
Ja za to spać w nocy nie mogę, bierze mnie na spanie o 20, ale co z tego jak potem prawie całą noc nie mogę spać, masakra
Jeszcze do tego wszelakie stanie i chodzenie, to dla mnie katorga, bo mnie brzuch zaraz zaczyna boleć i potem ledwo, chodzę lub stoje, nie wiem czy to normalne, w poprzedniej ciąży tak nie miałam.
moja w weekend ewidentnie siedziała na dupce.
ooooo, to będzie temperamentna dziewczynka :) Moja robiła identycznie. po każdym B-H ja roznosiło :)
Szyjka znowu nieznacznie się skrocila. Wszystko jest ładnie wysoko ale ta szyjka lekarza niepokoi.
- oj tak.... bo niektorym nie pasuje, ze w koncu musza sie za robote wziac.
W PL na szyjkę chuchają, a w UK/Danii tylko pod obserwacją jest w szczególnych sytuacjach lub już w terminie...
Nie znacie dokładnie sytuacji.
O dziwo skurczy B-H nie mam od dwóch dni a miałam cały tamten tydzień myliscie, że mogło być to związane z położeniem dziecka?
Teraz czuję go zupełnie inaczej. Słabiej.
Ania, ale to idzie w drugą stronę...nie każde dziecko jest wyciągane wcześniej z powodu braku wzrostu. zauważ, że Michalinka urodziła się o czasie i z dobrą wagą, a stwierdzenie, które usłyszała, że jeśli chce KP to musi ważyć jest mocno na wyrost.
Chodziło mi o to że nie znamy sytuacji. Tyle.