Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

;
;
;
;
obym tylko zbyt wielu ciężarówek nie wyprzedziła....
Szyjka znowu nieznacznie się skrocila. Wszystko jest ładnie wysoko ale ta szyjka lekarza niepokoi.

;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;bo niektorym nie pasuje, ze w koncu musza sie za robote wziac.- oj tak....

;
;
;
;W PL na szyjkę chuchają, a w UK/Danii tylko pod obserwacją jest w szczególnych sytuacjach lub już w terminie...

;
myliscie, że mogło być to związane z położeniem dziecka? Może czasem wkręcalam sobie skurcze, a to mały sie gdzieś wypiął. Teraz czuję go zupełnie inaczej. Słabiej. Taka odmiana, po zywotnym Dominiku, który od 16 tyg. nie dawał mi spokoju, nie było ani jednego dnia bez ruchów od 15 tyg i 3 d. 
Nie znacie dokładnie sytuacji.
O dziwo skurczy B-H nie mam od dwóch dni a miałam cały tamten tydzień myliscie, że mogło być to związane z położeniem dziecka?

Teraz czuję go zupełnie inaczej. Słabiej.
Ania, ale to idzie w drugą stronę...nie każde dziecko jest wyciągane wcześniej z powodu braku wzrostu. zauważ, że Michalinka urodziła się o czasie i z dobrą wagą, a stwierdzenie, które usłyszała, że jeśli chce KP to musi ważyć jest mocno na wyrost.

Chodziło mi o to że nie znamy sytuacji. Tyle.
ważyłam je przed i po każdym kp, żeby wiedzieć ile pokarmu zjadły.
Moim zdaniem nie ma to związku z ułożeniem dziecka. Dziecko na tym etapie jest jeszcze malutkie, po prostu nie czujesz wszystkich ruchów.
A gdzie masz łożysko?