Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Co prawda jak powiedziałam lekarzowi, że mi pikawa szybko wali, robi się wtedy duszno i nie znam przyczyny to dał mi skierowanie na badania tarczycowe no i wtedy dopiero wyszło, że mam niedoczynność, ale nie wiem czy to od czego bo nigdy wcześniej tarczycy nie badałam i możliwe, że miałam ten problem wcześnie. Tego nie wiem...
Jeśli ktoś ma problemy z szyjka jest podatny na infekcje to uslyszy ze medycyna nie jest w stanie mu pomoc?
Annie a nie lepiej nalegać, by lekarz zalozyl krązek?
Ale ta niedoczynność Ci w ciąży wyszła dopiero ?
waży już ok 1,8 kg :) wszystkie pomiary prawidłowe dla 32 tc. Szyjka jednak sie skraca i ma około 25mm. Lekarz zalecił leżeć bo teraz te 2 - 3 tygodnie są kluczowe. Do tego mówił ze szyjka jest miekka i podatna, ale sie nie rozwiera. Pokazywał nam na usg jak Adaś na nią napiera główką.
ale ktg jeszcze nie miałam ani razu, nie wiem czy lekarz mi zleci...
Ale ledwo łażę... A Kacper dzisiaj rozlatany i nie rozumie niestety, że mama źle się czuje i chce poleżeć ...
a teraz mi niedobrze

Czyżby organizm mi się oczyszczał przed porodem?
Annie ja absolutnie nie chce sie mądrzyć bo sie nie znam ale chcesz powiedzieć ze. Jeśli ktoś ma problemy z szyjka jest podatny na infekcje to uslyszy ze medycyna nie jest w stanie mu pomoc?bo mnie sie wydaje ze prY braku szyjki w polówkę ciąży lepiej mieć infekcję niż urodzić o duzo za wcześnie.
Już mam dosyć! Byłoby o wiele lepiej jakby nie było tak gorąco i duszno!!! Jak byłam w ciąży z Kacprem to lato przeszło w 6-7 m-cu więc nie było takiej tragedii a potem z dużym brzuchem latałam na spacery bez problemu, bo było zdecydowanie chłodniej. Chciałabym rodzić na początku roku... Byłoby zdecydowanie lżej...