Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ciekawe w sumie, bo moja położna miała inne doświadczenia - mówiła, że właśnie rzadko się zdarza, żeby akcja ruszała tuż po zdjęciu szwu. No i u mnie się sprawdziło. Pojechałam do szpitala na zdjęciu z torbą i gotowa na wszystko, a tu wielkie nic. Jeszcze dwa tygodnie się bujałam, jak gdyby nigdy nic i urodziłam ostatecznie dzień przed terminem.
Roksana, a jak Twoja dieta, dajesz rade ?
Sn zdecydowanie fajniejsze niz cesarka!
lekarz badal czy nic sie nie rozeszlo
A jak długa była szyjka przed zdjęciem szwu? Lekarz mój jest raczej ostrożny, bo czasami robi się bliznowiec i wówczas rzeczywiście się można nawet przenosić.
Ja się raczej sugeruje tym jaka moja szyjka jest teraz ( a konsekwentnie mimo szwu jest coraz krótsza, bo rozwarcie wewnętrzne się pogłębia, a szew nawet się lekko obsunął) i jaka była w dniu założenia szwu (miękka, podatna, krótka). Nie mam oczekiwań jako takich, po prostu zapytałam położnej, bo psychicznie chcę się przygotować na różne scenariusze jak najlepiej.
jedynie w dzień wypisu USG zrobili, ale przez brzuch i tylko po to, aby zobaczyć czy nic w macicy nie zostało
I drugie pytanie wczoraj przy aplikowaniu luteiny wypłynęło mi kilka kropelek jakby wody ? Może to jakieś upławy ?
Boje się co teraz będzie z maluchem (mam nietolerancję glukozy). Przez cały okres ciąży przytyłam 4 kg
Mam dość restrekcyjną dietę - niskoglikemiczną
maxiulka:cholera coraz bardziej mnie mdli
A swoją drogą,czy stosowanie gluckophage nie powodowało u Ciebie nigdy nudności.Bo wiele osób mówi,że czują specyficzny posmak po tym rodzaju leku(z tej grupy bo tez po metformax czy siofor)i że mają nudności.
Nie zauważyłaś nigdy?
Ja sama po metformax miałam dziwny smak i niekiedy nudności