Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ale to ja, jakoś nigdy nie potrzebowałam mieć książek na własność, no i lubię klasyczny papier
. A tak przeliczając, to sam kindle 500 zł, a potem i tak trzeba kupowac książki, ja pewnie i tak bym kupowała sama dla siebie. Zakładając, że przeczytam 20 w roku, każda za ok. 15 zł, to jednak robi się z tego kolejne 300 zł. No nie dla mnie, biblioteki są darmowe, a mogę wypożyczać w całym moim mieście (główna i 7 filii) i w całych Katowicach (główna i 34 filie).
;

No i 500 zł na kindla to też dla mnie jest jednak sporo, bo w życiu nie kupiłam jeszcze książek o takiej wartości (oczywiście mówię tu o takich rozrywkowych, bo np. lubię kupować sobie książki związane ze swoim zawodem, bo wiem, że one nie są na raz, wracam do nich, przypominam sobie wiedzę, nie kurzą się na półce, tak jak te rozrywkowe).
;
;
;
;
[/url
Frag, a Lackberg lubisz? ja sie kolejnej nie moge doczekac
pekalski za pare lat wychodzi na wolnosc, warto poznac wroga;-P
Jeżycjadę
;
reportaże różnej maści
;
MrsHyde:
Frag, a Lackberg lubisz? ja sie kolejnej nie moge doczekac
Dobre? Mam na liście do przeczytania, ale teraz Plumową zaczęłam i pewnie cały cykl skończę jak się uprę ;)
;
Dziewczyny, a jak lubicie kryminały to może Wy kojarzycie - w ciąży Krasnalowej przeczytałam mnóstwo książek jednego autora i za cholerę nie mogę sobie go przypomnieć. Główny bohater całego cyklu - czarny detektyw, zagadki mroczne, mnóstwo dosyć drastycznych opisów, na podstawie jednej z tych książek nakręcono film. No i teraz zagadka - co to za autor :( Jak zobaczę nazwisko to skojarzę, ale Google mi nie potrafi pomóc :(
;
Ale spróbuję z tym Mrozem kiedyś.
;

Bezsenność w Tokio - w bardzo lekki i przyjemny sposób opisane codzienne życie Europejczyka w Japonii, zderzenie z totalnie odmienną kulturą i zwyczajami
fajnie sie czyta ale wg mnie zdecydowanie ksiazka nie do jednorazowego polniecia; ja podzielilam na kilka razy, taki przerywnik w czasie czekania w kolejce mialam