Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Monia o jakiej terapeutce piszesz?
Co prawda najpierw musiałam odstawić szopkę jak to piraci uwielbiają tartą marchewkę i umoczyć jednemu piratowi buzię w tejże..
Jestem przerażona wizją pobierania krwi u Małego..
No to u nas wizyta maks. 15 minut trwa. I tak, jak pisałam, odpytywanie wyrazów z kartki i nic więcej. Czyli dobrze mi się zdaje, że pani jakąś ściemę uprawia
u nas Gabrysia miala cwiczenia z logopeda w przedszkolu, w cenie czesnego mielismy 40min raz w tygodniu
To powiem Ci, że to duzo...
Co do czasu zajęć, to akurat dla 3-4 latka maksymalny czas skupienia uwagi to te 15-20min,
Co do czasu zajęć, to akurat dla 3-4 latka maksymalny czas skupienia uwagi to te 15-20min
Co do wady zgryzu to logopeda powinien umieć ocenić czy jest czy nie.
Wówczas, żeby zweryfikować poszłabym do jeszcze jednego dentysty ;) Nie zawsze dentyści mają "oko", jak i nie zawsze logopedzi je mają...
No rozumiem, ale jeśli logopeda mówi, że wada jest, a dentysta mówi, że absolutnie nie, to kogo posłuchasz? Bo dla mnie jednak w tej dziedzinie większym autorytetem będzie dentysta.
ale moe jescze poczekaj na nowego logopede, jesli ten tez powie ze widzi wade to wtedy skonsultuj
w jakim wieku dziecka)?
Dziękuję Monia, a o co chodzi z tą nadwrażliwością i przedwrażliwością
cały czas jest przekonana, że ma autyzm
Teraz mały ma w sumie już 8 miesięcy.
a pediatrzy mnie zbywali dopiero jak mały miał 3 miesiące nie wytrzymałam i sama poszłam.
Ale tez z drugiej strony, niewiem czy w wieku 8 miesiecy mozna juz miec obawy..
Monika kolorowe migajace światełka to przecież chyba wszystkie niemowlęta lubią :-)
Ej ale akurat porównywanie kilkumiesieczniaka z umiejętnościami wykazanymi przy skokach rozwojowych pod kątem autyzmu to bzdura.
Oraz też osobiście nie wiem co by musiał robić mój 7miesieczniak albo czego nie robić żebym zaczęła się autyzmu doszukiwać. Wg mnie to zdecydowanie za wcześnie.....
Roznily sie takze miedzy sobą ale wszystkie niepokoily.
Hmmm no to widzicie, widocznie ja nie widziałam nigdy tak małego dziecka z jakimiś odchyleniami