Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dziewczyny udalo sie! Zrobilam dzisiaj dwa testy ciazowe i oba wyszly pozytywne! nie moge w to uwierzyc, cala sie trzese, a serce to mi chyba wyskoczy! Mielismy wielkie szczescie, ze za pierwszym razem nam sie udalo. jutro zadzwonie do lekarza i sie umowie na spotkanie. ale mam do was pytanie: ostatnio pisalam, ze dwa dni przed planowana miesiaczka pobolewal mnie troszke brzuszek i biegalam co chwile siusiu. teraz mnie nic nie boli, ale mam takie dziwne uczucie ze to @ sie zbliza. jest to normalne?
no nie wiem, troche jest to dziwne, bo wydaje mi sie, ze od razu trzeba sprawdzic czy dzidzius sie zdrowo rozwija...
a pierwsze badanie zrobia w 9 tygodniu....
Hej kochane! Piszę w sprawie paszportu brytyjskiego o którym kiedyś rozmawiałyśmy. Istnieje możliwość, że jeśli rodzice nie mają paszportów brytyjskich dziecko będzie mogło się o taki starać. Warunkiem jest przedstawienie przez któregoś z rodziców co najmniej pięciu P60 żeby wykazać, że jest się tu wystarczająco długo Za tydzień odbieramy birth certificate i będziemy wypełniać wszystkie papiery związane z paszportem Kuby. Przynajmniej nie będzie trzeba do Londynu jeździć i czekać nie wiadomo ile na paszport