Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Przerazaja mnie tam ludzie ich myslenie, wieczny foch na twarzy, brak zyczliwosci.
Uś, gdzie dokładnie mieszkasz? Ja w Birmingham
Czyli tylko ja jestem taka dzis a ze mi w uk dobrze I nie planuje nigdzie wyjezdzac a juz na pewno nie do Pl ?
carottka: Uś, gdzie dokładnie mieszkasz? Ja w Birmingham
To my "sąsiadki" bo ja dwie stacje dalej-Rugby
Toonney: Czyli tylko ja jestem taka dzis a ze mi w uk dobrze I nie planuje nigdzie wyjezdzac a juz na pewno nie do Pl ?
No my też się nie wybieramy,przynajmniej nie teraz. Przyleciałam z dziećmi 9 miesiecy temu przewracając moim 10-latkom świat do góry nogami więc póki nie dorosną to zostaną w tutejszym systemie edukacji. A jak dorosną to będziemy musieli dać jeszcze szansę młodej, która za rok zacznie reception i też ciężko będzie ją stąd wyrwać.
Nie czuje się tu zagrożona. mąż jest tutaj półtora roku
Moj maz jest Anglikiem Wiec tez sie nigdzie no chyba ze do Australii :)
Toonney: Moj maz jest Anglikiem Wiec tez sie nigdzie no chyba ze do Australii :)
Moja kolezanka z mezem anglikiem od kilku lat mieszka w Polsce. Bardzo sobie chwala :)
Tylko to jest jeden z tych anglikow, ktorzy chca i ucza sie polskiego. Drugiego takiego nie znam osobiscie ;)
A jestem w Londynie juz prawie 14lat.
--
Moj maz tez umie jezyk Polski bo tylko tak moze komunikowac sie z moja mama ktora z nami mieszka bysmy mogla sie nia opiekowac bo jej zdrowie niestety nie jest najlepsze:( maz lubi Polske ale ani ja ani on nie wyobrazamy sobie tam mieszkac