Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
czułam się okropnie, miałam przedziwne objawy; moje dziewczyny się pochorowały...
Ze nie slucha rodzica, badania zleca wszystkim te same i kaze robic tylko w jednym zaufanym laboratorium..
Moja prawie 7 miesieczna
[/quote][quote=elfika]
Dostałam zyntel ale na razie nie daje. Jutro odbieram homeopatie . Jak to nie poskutkuje to zentel
--
I po co odrobaczyc cala rodzinę skoro ledwo co wyklula się larwa. Nie ma w niej dorosłego osobnika to i nie sieje jaj.
Ja piasku nie jadłam
A badamy się regularnie.
jednak nie są...
Odkad odrobaczylam synka ( bylo to w marcu ) nie choruje wcale! Nie kaszle, nie dusi sie jak wczesniej. A lekarz przepisywal nam sterydy bo niby to "astma" oczywiscie bez zadnych badan to stwierdzil. Odrobaczalam na wlasna reke bo objawy wskazywaly na robaki i jak widac nie mylilam sie.
Aaaa Elfika, może i dobrze, że nie zdążyłas, bo jest tez druga strona medalu. Po zentelu podobno dopiero po kilku miesiącach można zachodzić w ciążę. Czytałam, że on długo schodzi z organizmu, a jest szkodliwy dla płodu.
A to, że jakiś lek jest na receptę, nie jest dla mnie żadnym wyznacznikiem jego bezpieczeństwa.