Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Skąd wiesz, że ma robaki?
A to z pestek grejpfruta? Wyszła mu glistnica niestety
Pomogl wam pediatra dziecka
wynotowałam olej z pestek dyni, citrosept i czosnek w tabletkach - wszystko to chyba mozna podac 3,5 latkowi,
Azja, piszę na szybko, bo musze się zbierać do pracy.
Hmmm jaca... to taka moda teraz często.
Zakładam nowy wątek
Chciałabym odrobaczyć starszaka, już wiem, że ma robale
może jakieś naturalne metody...?
Czy z wynikami badań udać się do pediatry czy tylko specjalista będzie wiedział co zalecić i przepisać?
Sama karmię piersią - czy można brać leki na pasożyty w czasie karmienia?
Jakie miałyście doswiadczenia, czy powtarzalyscie badania po kuracji i jak dlugo walczylyscie z robalami?
Ktore kuracje są najskuteczniejsze?
Jakie objawy was niepokoiły?
Jakie skutki uboczne kuracji zaobserwowałyście?
Jak szybko zaobserwowałyście poprawę?
Zwłaszcza, że rodzic zna własne dziecko i widzi że nastąpiła kolosalna zmiana np w chorowaniu częstym jak wcześniej tego nie było w ogóle, słabym apetycie itd.
walenia w dzieci lekow, ktore jak kazde leki nie sa calkowicie obojetne dla zdrowia
Elfiko, no wlasnie miesiąc temu udaliśmy się do Ozimka. Wizyta wyglądala tak: Leon wszedł, pan doktor się przywitał, popatrzył na Leosia i powiedział: lamblie, glista ludzka i trzeci migdał powiększony. Dalej już były tylko instrukcje jakie badania zrobić i kiedy. No i w badaniach wyszło wszystko. Lambliami tak się nie przejmuję jak myślą o jakimś robalu w moim dziecku.
Nastepna wizyta dopiero za miesiąc, takie terminy. Czekać czy coś robić...
Moze ze wzgledu na Jeremka, a moze przez to, ze Leon byl w miejscach egzotycznych...?
mam jakieś oobawy przed podaniem takiemu małemu dziecku leków
możesz oczywiście zacząć od parafarm
Else - czy wątroba się nie regeneruje?
Ja mam zespol Gilberta, moja watroba jest szczegolnie wrazliwa, wiec nie wiem jak zareaguję na ewentualne leki...
Elfika - w jakim wieku była Blanka, jak teraz wygląda?
Elfika - co to sa herxy?
A to za sprawą rozwalonej wątroby Dawidka po lekach na robaki.
a skąd wiesz, że to nie przez pasożyty?
Intryguje mnie wpływ pasożytów na zachowanie dziecka
Intryguje mnie wpływ pasożytów na zachowanie dziecka - czy faktycznie można przypisywać pasozytom zmiany w zachowaniu.