Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Okej, osłuchała Olę, podobno oskrzela i płuca czyste, gardełko lekko rozpulchnione i czerwone-trzeba czekać bo nic się takiego nie dzieje. Oli zaczęły łzawić oczka, ale nie są czerwone, więc w zasadzie raczej nie alergia. Wizyta trwała prawie 30 minut i pod koniec kobieta zmieniła zdanie, że może jednak podamy Oli zyrtec, który jest od 6m-ca (to tak a propo tego co Kachaw napisałaś z tym podawaniem leków) no ale różnie to można interpretować albo od skończonego albo od rozpoczętego.... w każdym razie stwierdziła "z całą swoją odpowiedzialnością", że zyrtec może być bo w przeciwieństwie do fenistilu jest tam gdzieś zarejestrowany. Ty samym zobaczymy czy łzawienie, kaszelek i też zmiany skórne znikną/poprawią się. Olcia ma jakieś problemy z alergią pokarmową, alergią na psa i faktycznie jakoś tam odbija się to na jej skórze. Alergolog dzisiaj rano zarządziła dietę dla mnie...i w karcie wpisała ASTMA OSKRZELOWA 
Nic mi nie mówiąc nawet na jakiej podstawie ta diagnoza i że w ogóle taka jest. Pediatrzyca, że tak powiem wygadała się co tamta wpisała w kartę
No ale wracając do największego hita owej wizyty....Byliśmy z Olcią u neurologa (bardzo dobre opinie, sprawdzona doktor), ta stwierdziła niewielkie ONM bez asymetrii, no więc zalecenie rehabilitacji, którą odbywamy i wg rehabilitantki jest już fajnie....Pani pediatra stwierdziła, że wg niej Ola ma WNM i mamy się skonsultować z neurolog, której ona ufa....stwierdziła to na tej podstawie, że jak przekładała w powietrzu Olę z pleców na brzuszek to się sztywna zrobiła i odgięła się..Olcia ma takie loty i faktycznie jak się złości, coś jej nie pasuje to taka się dziwna robi jak się ją w szczególności "tak bardziej w pionie bierze..no ale dziecko przecież też jakoś musi pokazać emocje, ze mu źle czy niewygodnie...sama nie wiem, zgłupiałam pod każdym względem po tej wizycie....
Manga a perliczke jak robisz? My właśnie z biedronki lub tesco mamy kaczki i gęsi.
byle z umiarem.
Myślę że ma na nie uczulenie :(
,
Wczoraj pytałam w aptece o te żele na ząbkowanie czy znajdzie się coś bez lidokainy lub benzokainy i powiedział że nie bo to właśnie te dwa składniki znieczulają, więc jak ktoś nie chce tego stosować to zostaje żelowe kółko z lodówki
Dziewczyny, potrzebuję pomocy.
3 dni temu małemu podałam pół żółtka, i go strasznie wysypało na buziMyślę że ma na nie uczulenie :(
I nie wiem czym to smarować teraz? Czy wogóle smarować? Czy podawać coś w płynie?

,
I za żadne skarby nie chce to zejść, spróbuję bepanthenem oby pomógł.
,
,
Ileż taki katar może trwać...Oj może, może trochę trwać-współczuję....zdrówka

przynajmniej ona bo ja ledwo żyję
Eh, biedne to moje dziecko mam nadzieję ze z tym azs nie będzie musiał się borykać przez całe życie :(
Dziś byliśmy kontrolnie u lekarza jest mega poprawa.
No chyba, że kupa, której dalej brak...