Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

waga jakos zupelnie nie umiem sie przejmowac
), to by już chyba z 15kg. musiał ważyć! Przecież najwięcej maluszki przybierają na początku, a potem to już różnie...
,
A po czym poznałaś, że ci szew puścił?
bolało jak jasny pieron

Dii, ale Madzia PRZYBRAŁA ponad 30gr dziennie od ostatniego pomiaru!!!!!
,
to Twoja coreczka nie pediatrów!
A Ty jesteś dorosla kobieta a nie uczennica"
No chyba, ze w sytuacji, gdy dzieci karmione piersia maja ograniczany odgórnie czas ssania
ale pasy już trochę poniżej ramion
Wg fotelik.info w fotelikach montowanych tyłem do kierunku jazdy pasy mogą być na linii ramion lub pod nią, a w fotelikach montowanych przodem- na linii ramion lub nad nią.
Dii, jednego nie rozumiem! Prosisz tutaj o rady co robić, dziewczyny doradzają jak mogą a ty i tak swoje że będziesz dokarmiać mm. Nie piszę tego złośliwie.
Ale ty już wybrałaś że będziesz dokarmiać.
No i jesteśmy po kontroli żółtaczki i wagi. Wynik 13,4 na brzuszku, 12,8 na czółku. Waga niby 3330g i wg lekarki porównując wagę w dniu wypisu ze szpitala (3280g) to jest przyrost 16g na dobę. Ok. Ale ja rano ważyłam ją w przychodni u siebie i ważyła 3380g. W ciągu trzech dni bez dokarmiania mm przyszło jej 100g. To super wynik uważam, ale oni inaczej na to patrzą i zarzucili mi, że mała głoduje, jest niedożywiona i takie tam... A faktycznie gdyby przetrzymali mnie prawidłowo dobę dłużej to waga by jeszcze spadła i teraz przyrost byłby zdecydowanie lepszy!!! A teraz mamy się karmiń max 10 min., potem dokarmiać koniecznie mm i laktatorem tylko stymulować laktację... Ale się tam poryczałam z tego wszystkiego!!!
Dii, a jeśli po tych trzech dniach na MM dziecko więcej przybierze, to co dalej? Nadal będziesz dawała mieszankę jako ta słuszna droga?
chociaż gdyby Domiik miał takie oponki michelina to bym nie mogła się powstrzymać od ich całowania

Dii, jednego nie rozumiem! Prosisz tutaj o rady co robić, dziewczyny doradzają jak mogą a ty i tak swoje że będziesz dokarmiać mm. Nie piszę tego złośliwie.
Ale ty już wybrałaś że będziesz dokarmiać.