Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
waga jakos zupelnie nie umiem sie przejmowac
A po czym poznałaś, że ci szew puścił?
bolało jak jasny pieron
Dii, ale Madzia PRZYBRAŁA ponad 30gr dziennie od ostatniego pomiaru!!!!!
to Twoja coreczka nie pediatrów!
A Ty jesteś dorosla kobieta a nie uczennica"
No chyba, ze w sytuacji, gdy dzieci karmione piersia maja ograniczany odgórnie czas ssania
ale pasy już trochę poniżej ramion
Dii, jednego nie rozumiem! Prosisz tutaj o rady co robić, dziewczyny doradzają jak mogą a ty i tak swoje że będziesz dokarmiać mm. Nie piszę tego złośliwie.
Ale ty już wybrałaś że będziesz dokarmiać.
No i jesteśmy po kontroli żółtaczki i wagi. Wynik 13,4 na brzuszku, 12,8 na czółku. Waga niby 3330g i wg lekarki porównując wagę w dniu wypisu ze szpitala (3280g) to jest przyrost 16g na dobę. Ok. Ale ja rano ważyłam ją w przychodni u siebie i ważyła 3380g. W ciągu trzech dni bez dokarmiania mm przyszło jej 100g. To super wynik uważam, ale oni inaczej na to patrzą i zarzucili mi, że mała głoduje, jest niedożywiona i takie tam... A faktycznie gdyby przetrzymali mnie prawidłowo dobę dłużej to waga by jeszcze spadła i teraz przyrost byłby zdecydowanie lepszy!!! A teraz mamy się karmiń max 10 min., potem dokarmiać koniecznie mm i laktatorem tylko stymulować laktację... Ale się tam poryczałam z tego wszystkiego!!!
Dii, a jeśli po tych trzech dniach na MM dziecko więcej przybierze, to co dalej? Nadal będziesz dawała mieszankę jako ta słuszna droga?
Dii, jednego nie rozumiem! Prosisz tutaj o rady co robić, dziewczyny doradzają jak mogą a ty i tak swoje że będziesz dokarmiać mm. Nie piszę tego złośliwie.
Ale ty już wybrałaś że będziesz dokarmiać.