Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Wypisano nas w trzeciej dobie niesprawdzając bilirubiny.
[/url]
[/url]
) no i wynik spadał, a Magda zaczęła przybierać na wadze. Ale lekarze mi mówili, że może skakać dlatego trzeba kontrolować i potem jeszcze musiałam po kilku dniach zbadać bilirubinę, bo mogła wzrosnąć na nowo. Na szczęście spadła. Może skontroluj jeszcze raz...
) a w łóżeczku jeszcze nie ma kołdry i śpi pod dość grubym kocem, ale może czuje tą różnicę... Hmm.. Sama nie wiem.... Myślałam jeszcze, żeby jej dać przytulić moją bluzkę to może będzie czułą mój zapach i będzie czuła się bezpieczniej... Sama nie wiem...
Dii, moja Zuzia od kilku dni spi z pieluszka tetrowa-przytula sie do niej i w.momencie zasypia. W zasypianiu pomaga nam tez Szumiś. Troche kosztuje, ale moim zdaniem warto zainwestowac.
[/url]
[/url]
Przeciez powyżej 20 mg/dl dochodzi już do uszkodzen mózgu
. Kurcze chyba nie, bo Hug miał prawie 12 i nic, żadnych lamp.....

Dziewczyny, a jak to jest z czymkolwiek na stopy? Córa moja pełza, próbuje raczkować, wstaje sama, ale jak to się ma do obuwia?
Ja buty kupowałam dopiero chodzącym dzieciom, wcześniej biegały boso albo w skarpetkach antypoślizgowych.
Bo teściowa od kiedy tylko córa pierwszy raz wstała zaczęła mnie terroryzować że buty musi mieć sztywne.

A to akurat wakacje były, więc co najwyżej miała skarpetki i wszystko jedno czy to była trawa czy kamienisty brzeg rzeki lub wyżwirkowany teren dookoła ogniska
bo trawnik obok już nie był taki atrakcyjny :)

A jak zaczęły chodzić, to korona dla tego, kto by im buty założył - nie dość, że żadnych butów do późnej jesieni nie dały sobie założyć, to jeszcze skarpetki też lądowały natychmiast daleko :)

No w mieście to się nie dziwię, bo te trawniki niestety pozostawiają wiele do życzenia