Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
choć pewnie skonczy się to tym, że teściowa kupi buty i będą leżeć w szafie, a na ich przyjazd będę musiala je zakładać, żeby się nie obraziła, bo mąż będzie nalegał... I gdzie tu wychowanie wedle własnych preferencji i szacunek do mnie jako matki ? :P
Ale to trawnik u nas na ogrodzonym podwórku - czyściutki, pachnący niemalże.
najgorsze jest to, że teściowie to wszystko z dobrych checi robią
maż jest baaardzo do nich przywiazany i nic im nie powie, wiec to ja bede tą złą synową
Ja co prawda zamówiłam coś innego... Króliczka Bubblu ale z szumem oceanu i kołysankami z czasem grania do 45 minut :)
Moja pediatra powiedziała że trzeba z tym czekać, albo się zasklepi albo nie. Nie byłyśmy u żadnego chirurga. Czy któraś z Was miała taki problem? czy warto się jednak wybrać na konsultację chirurgiczną? gdzieś wyczytałam ,że naczyniaki pojawiające się po urodzeniu potem znikają, a te wrodzone niekoniecznie. Nie wiem ile w tym prawdy.
Na ropiejace oczka ja zawsze uzywalam tylko rumianku i bylo tak kilka razy i po dwoch dniach przechodzilo ;)
Krzywdy jej tym nie robisz. Moja Misia nigdy przy cycku nie zasypiała
albo puszczałam samo kręcenie to ten sprzęt tak głośno chodził że w nocy właśnie super się spisywał:)
mała dorobiła się cudnych wałeczków Micheline i nieraz jej się w zagłębieniach skórka zaczerwienia... czym mam to zasypywać starczy mąka ziemniaczana??
bo wiesz na ta jego aktywność sklada sie tez przewijanie, kąpiel i aktywny cyc wiec moze tego czasu jest trochę wiecej jednak..
Probowalam go klasc do spania na brzuchu ale sie broni koszmarnie:(.
jedno co wiem to nigdy nie będę rodzic dzieci w zimie
Ja też nie, bo byśmy się wszyscy umęczyli...
Spokojnie dajemy radę bez niczyjej pomocy więc ten
A po tym co przezyłam z dwutygodniowym maleństwem w szpitalu to jestem gotowa nawet kolejny miesiąc Ninki do pdkola nie posyłać
A tu Ci się zupełnie nie dziwię....
A potem budzi się już o 4, 5 ,6... I od tej pory kręci się jak szalona. Rzuca się, macha rękami, kopie, jęczy, stęka. No dramat. Ja jak głupia lewy cyc, prawy, pielucha,smoczek i znów od początku. Potem obudzi się na jakiś czas, wiec znów cyc bo nie zaśnie....
co noc na godzinę-dwie nie spałyśmy.