Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dziewczyny, czy na brak kupci moge podac Dicoflor?
Mala nie robila dopiero dwa dni, ale do tej pory sie to nie zdarzalo i bardzo ja brzuszek meczy...
Oglądałam program "mamo to ja" i największym absurdem było powiedziane przez pediatrę, że taki noworodek na piersi może nie robić kupy nawet 10 dni jak oglądałam ten program, to uwierzyłam, teraz wydaje mi się, to absurdem. Moja wali przy każdym karmieniu.
i bardzo ja brzuszek meczy...
wykryliście to przez przypadek czy Gaja miała jakieś objawy?
Jestem swierzynka w tym temacie, ale może lepiej czopki glicerynowe działają podobno po 30 min. Moja gin na wyjściu ze szpitala od razu dała mi dobrą radę, aby zakupić, gdyby miały być problemy. Oglądałam program "mamo to ja" i największym absurdem było powiedziane przez pediatrę, że taki noworodek na piersi może nie robić kupy nawet 10 dni
że gin miała na myśli ciebie, a nie dziecko z tymi czopkami glicerynowymi. Dziecku podaje się tylko w ostateczności, a nie z byle powodu. Bardziej jej zaszkodzisz niż pomożesz tymi czopkami. 10 dni bez kupy to norma, a nie absurd.
Monaliza, pokarm mamy jest tak swietnie przyswajalny przez dziecko,ze dziecko kp może nie robic kupy nawet 10- 14dni i to nie jest żaden absurd. I ,,pomagając,, dziecku czopeczkami glicerynowymi tak naprawdę nie pomagasz
Nic nie wspominałaś wcześniej.... :(
A macie już jakiś termin wyznaczony ?
Livia zdrówka dla córci
współczuję bardzo
informuj nas koniecznie!
Monaliza, bo szkopuł w tym, by słuchać swojej intuicji i swojego dziecka ;)
Co robić z potówkami?
Problemy z brzuszkiem u nas skończyły się już jakiś czas temu. Na szczęśćie. Ale za to każdej nocy męczą ją okropne gazy. Ale do tego stopnia, że potrafi od północy do rana strasznie się wiercić.