Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Kiedy wprowadziłaś gluten? wyczytałam, że powinno się wprowadzać nie później niż w 6m, bo może go później nie tolerować.

] i że im dziecko starsze tym gorzej to wygląda.
). Kumpela mowila, ze nie weszla, bo ja ostrzegali, ze bedzie miala traume do konca zycia.Byl jej maz i wygladalo to tak, ze siedmiu czy osmiu gosci trzymalo dziecko, nieruchomili mu glowe jakos na sile (nie pisze.nawet jak sie darl
bo kumpela mowila, ze na zewnatrz to slyszala jakby zwierze zarzynano) i wlozyli mu jakby zylke przez ten kanalik lzowy i wyciagneli nosem. Tak w skrocie mowila. Pytalam, bo tez mielusmy ten problem z Kuba. Na szczzescie jemu masaz pomogl. No wiesz jak Ci okulista mowil, ze jest tak zle to chyba nie ma co czekac. Nie mniej jednak jeszzce bym skonsultowala, bo nasz mocno naciska.na te masaze, dlugo, do roku i regularnie.
siedmiu czy osmiu gosci trzymalo dziecko, nieruchomili mu glowe jakos na sile (nie pisze.nawet jak sie darlbo kumpela mowila, ze na zewnatrz to slyszala jakby zwierze zarzynano)

Czy jego to teraz boli?

]o tym masażu i może przez to też to oczko gorzej wygląda ? Jak już jest taki stan zapalny, podajesz mu antybiotyk?
jak je wyczyscilam to za 5 Min było to samo.

) ale jakby vis sie dzialo to jednak szpital.

Czary normalnie...

monaliza - dla mnie temat rzeka , jak masz ochotę porozmawiać to zapraszam na priv.

ach ta Irlandzka pogoda, takiego paskudnego maja jeszcze tu nie bylo. Katar mu leci po gardle, zastosowalam juz wszystkie mozliwe sposoby na katar, a on od tego kataru kaszle
tak kaszle ze sie caly czerwony robi i nawet wymiotuje (Dawid tez zawsze wymiotuje przy katarze). Co ja mu moge na ten kaszel dac? robie inhalacje i tak sobie pomyslalam ze mam berodual, moge dodoac ze 2 krople do soli fizjologicznej? bylismy u lekarze, niby nic w drogach oddechowych nie zalega ale jego ten kaszel tak meczy