Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
;
;

starsza przeniosła się do łóżeczka jak miała trochę ponad rok a jak miała 20 miesięcy to już spała sama u siebie w pokoju w dużym łóżku
ale może po prostu mieliśmy farta
pomimo tego, że cierpi mój kręgosłup to przynajmniej jestem wyspana, tfu tfu
zmieniam cyca i heja
jak już kawaler zaśnie to nie ruszam nawet jak kupę przez sen popełni. Sen jest najważniejszy

Karol wieczorami ma jakieś napięcia i ciężko mu pójść spać tak na noc, na dłużej... I też go dużo nosimy bo inaczej wrzask na maksa. Ale jak już zaśnie to udaje się pospać.

Z tym spaniem to roznie. Moja corka od narodzin spala u siebie. Karmilam w nocy piersia na siedzaco, odbijalam i odkladalam. Nigdy z nami nie spala
Dziewczyny dawałyście noworodkom smoczek?- tak. starszy lykna po 6 tyg a mlodszy wcale - probowalam rok.... Gdyby mial smoczka daje glowe ze dawno by sie odcycowal i lepiej sypial.

Nie spałam dłużej niż 2h ciurkiem od 9 m-cy i choć raz na jakiś czas byłoby fajnie te 4h pospać.- ha ha, ja marze dalej :P jak maly spi 3 h to wchodze zobaczyc czy zyje.... Ale zawsze w nocy budzi sie z mega wrzaskiem a to wykancza bo sie pol domu budzi...

Mój posadzony siedzi (wiem,że się nie powinno)
Do domu są dwa ćwiczenia zadane, ale młody płacze , więc nie robię :(
;
;
;
;Dziewczyny dawałyście noworodkom smoczek?
Ally1381: Mój posadzony siedzi (wiem,że się nie powinno)
bez przesady. sama moja fizjo w pewnym momencie posadziła Klarę
do tego waży 7kg i nie łatwo mi się go nosi przy takiej mleczarni jaką mam
mąż też nie ma jak go lulać/nosić /uspokajać a odlożony drze się tak, że jeszcze trochę i sąsiedzi policję wezwą. Rehabilitantka twierdzi, że to coś w rodzaju kolki musi być (nie mam z tym doświadczenia bo starsza nie miała takich historii). W dzień też się potrafi tak wyginać/usztywniać ale zwykle jest pogodny, zaczyna się koło 18 kiedy robi się nieodkładalny
;
;
;
;
;
;
;
;