Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Marion, a ty nie wspominałaś, ze się Heniu skarży na ble nóg, mięsni? może to nie z przetrenowania?
Czyli tu ewidentnie z powodu wysiłku (zakwasy).
--
Ponawiam pytanie, które się pewni pojawiło z rok temu- co do śniadaniówki dla pierwszaka?
Moja siostrzenica ma teraz w planie lekcji dwa dni po 9 lekcji - siedzi w szkole dłużej niż moja siostra w pracy
a po lekcjach przecież musi jeszcze znaleźć czas na zadania domowe i naukę
Nasze roczniki były wyżem demograficznym i teraz nasze dzieci też chyba, bo ich dużo.
dziecko moje ma dwa języki obce
zapisałam ją też na akcję warzywa/owoce i nabiał w szkole. Tylko nie wiem jak realizacja programu będzie wyglądać.
Czy u was też w szkołach podstawowych już widać, jak zadziałała na nie cudowna reforma edukacji?
. A jak widzę w tv tę szczerzącą się Zalewską zapewniającą, że wszystko jest ok, to mnie krew zalewa.
nauczyciele którzy chcieliby nawet poprowadzić jakieś zajęcia dodatkowe nie mają jak - albo brakuje sal albo nauczyciel kończy po 6 lekcjach a klasa po 8
A jak to było kiedyś, kiedy szkoła miała 8 klas? "Za naszych czasów"? Też taki problem z miejscem był?
A z zerówkami też jest taki cyrk, czy to tylko od 1 klasy wzwyż? Dyrektor przedszkola przekazała nam informację, że od tego roku zerówka szkolna ma obowiązek zapewnić też dzieciom opiekę przez 10h, tak jak w przedszkolu, ale nie weryfikowałam tego.