Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Jakbym tę babę w kosmos wystrzeliła.
Straszne to co się przytrafiło Twojemu synowi. A skąd tyle nienawiści - z góry, rodzice, znajomi. A nauczyciele w szkole/przedszkolu mają ręce związane. Ja raz w zerówce (przedszkolnej) zgłosiłam Pani, że widziałam jak chlopcy z grupy syna kopią kolegę, który leży na placu zabaw a ona obok pilnuje. To stwierdziła, że to taka zabawa. Że za krzakami się dzieci chowają. Ogólnie olewka. Ta grupa przedszkola zerówkowa u syna była okropna, dużo dzieci agresywnych. Raz próbowałam porozmawiać z mamą jednego chłopca, który próbował mojego syna (wrażliwca i spokojne dziecko, choć wesołe i otwarte) wkręcić w bójki w przedszkolu. Ona stwierdziła, że dziwne, że chce rozmawiać bo to mój syn zaczął. Zaśmiała mi się w słuchawkę. Wcześniej rozmawiałam z wychowawczynią w zerówce i odradzała mi rozmowę z tą mamą, twierdząc, że to nie ma sensu. Nie wiedziałam dlaczego. Teraz już wiem. Później okazało się, że w grupie znają tą Panią, doszło do tego, że na uroczystości przedszkole nie przychodziła (nie wiem czy ze wstydu czy strachu przed rozmową w 4 oczy). Ja jestem w szoku skąd tyle nienawiści w takich dzieciach...